Kategoriler
Oyun

Age of Empires 3 Demo – PC İçin Strateji Oyunu

“Age of Empires 3” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 18 Ekim 2005. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC

Sponsorlu Bağlantılar

“Age of Empires 3” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 1.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 512 MB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 128 MB (GeForce 4 Ti4600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 2 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP.

age of empires 3

“Age of Empires 3” Nedir? “Age of Empires 3” Oyun Özellikleri

Destansı stratejik savaşlara katılın. Oyuncular aksiyonun kontrolünü ellerinde tutarken gerçekçi fiziksel efektlere sahip heyecan verici savaşlara katılacak, ve kılıçlar, barutlu silahlar veya her ikisiyle de savaşa bizzat dahil olma şansına sahip olacaklar. Zafer oyuncuların stratejik savaş planına bağlı olacak. Kendinize özgü bir Ana Şehri geliştirin ve güçlendirin. Ana Şehir oyuncunun Avrupadaki başkentini temsil edecek ve Yeni Dünyayı kontrol etme yolunda destekleyici bir rol üstlenecek.

Oyuncular Yeni Dünyada ne kadar başarılı olurlarsa Ana Şehir de o kadar güçlenecek. Oyuncular Ana Şehirlerini kişisel özelliklerini yansıtacak şekilde özelleştirebilecek ve Ana Şehrin oyundaki önemli bir karakter haline gelmesini sağlayacaklar. Yeni Dünyayı keşfe çıkın. Oyuncular Amerikan Yerlileri ile ittifak kurma imkanı da dahil olmak üzere koloniler döneminin tüm avantajlarından faydalanabilecek. Amazon yağmur ormanlarını dolaşıp yeni kaynaklar bulabilecek, Karayip Adalarında gömülü hazineleri ortaya çıkarabilecek, Great Plains düzlüklerinde bizon avlayabilecek, ticaret rotaları kurmak için rekabet edebilecek ve Yeni İngiltere kıyılarını güçlendirebilecekler.

Göz alıcı grafikler. Oyuncular parlak ve güneşli bir dünyada yeni aydınlatma ve gölge efektlerine şahit olacak, PC oyunlarında devrim yaratacak bir yumuşaklık ve derinlik ile karşılaşacaklar. Yeni fizik motoru sayesinde oyuncular aynı sahneyi iki kez görmeyecekler. Kültürel farklılıkları olan medeniyetleri keşfedin.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyuncular İngilizleri seçerek güçlü bir ekonomiye sahip olabilecek veya Fransızlar ile oynayarak Amerikan Yerlileri ile kolayca ittifak kurabilecekler. Ya da İspanyollarla oynayarak Avrupadaki yurtlarından daha fazla destek alabilecekler. Oyuncular sekiz medeniyetten birini seçebilecek ve hangisini seçerlerse seçsinler benzersiz ve tatmin edici bir deneyimle karşılaşacaklar.

“Age of Empires 3” Video

“Age of Empires 3 Demo” İndir Download

“Age of Empires 3” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com