Kategoriler
Oyun

Fallout: New Vegas – PC İçin Yeni Tarz Rol Yapma Oyunu

“Fallout: New Vegas” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Klasik RPG olan oyunun çıkış tarihi 19 Ekim 2010. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

“Fallout: New Vegas” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce GF 6600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 10 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Fallout New Vegas

“Fallout: New Vegas” Nedir? “Fallout: New Vegas” Oyun Özellikleri

Bundan birkaç sene önce Bethesda “Fallout’u artık ben yapacağım” dediğinde herkes merak, tedirginlik ve umutla beklemişti. En sonunda oyun çıktığında kimisi bu büyük hikayenin yeni çehresini çok beğendi, kimisi getirdiği yenilikleri eskiye hakaret olarak nitelendirdi, ama ne olursa olsun bekleyen herkes en az bir kere oturup oynadı. Bana kalırsa yenilik, çok abartılmadığı sürece, hayattaki her şeye bir güzellik ve yeni bir heyecan katar. Dolayısı ile eski Fallout’lar bir klasik olsa da bu yeni versiyon da kendi tarzında ve kendi tadında başka bir klasik olmaya başlıyor.

“Fallout: New Vegas” Video

https://www.youtube.com/watch?v=VTjE1FgpWcM

“Fallout: New Vegas” İndir / Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com