Kategoriler
Genel

2013 Yılında Çıkacak Apple Ürünleri

Apple’ın Yeni Ürünleri Geliyor!

Her yıl yeni ürünleri ile hayranlarının karşısına çıkan Apple, özellikle iPad ve iPhone modelleri ile bütün dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Android telefonlara karşı tek başına mücadele etmeye çalışan Apple, 2012 yılında iPhone 5, yeni nesil iPod touch ve iPad mini modelleri ile hayranlarını memnun etmişti. Peki Apple’ın 2013 yılı planları arasında neler var?

Sponsorlu Bağlantılar

Gelen haberlere göre 2013 yılında Apple tarafından iPad 5 modelinin tanıtılacağı.İsabetli tahminleriyle tanınan Japonca blog Macotakara, Apple’ın yeni 9.7 inç’lik tabletinin dahaince ve daha hafif olacağını (4mm x 17mm x 2mm) söylüyor. Blog’un iddiasına göre yeni tablet, 7 inç’lik iPad mini’den de bazı öğeleri üzerinde barındıracak.

Blog’un Apple içerisindeki kaynaklarına göre şirket, iPad mini’nin de yeni bir sürümünü üretim aşamasına getirmiş durumda. Yeni iPad mini’nin bu kez 2048×1536‘lık bir retina ekrana sahip olacağı söyleniyor (326ppi). “iPad mini 2“nin işlemcisi, blog’a göre iPad 4’ün kullandığı A6X olacak.

Bu sene iPhone 5 ile beraber tanıtılan iPad 4 (ya da adı her neyse), 9.7 inç retina ekran, A6Xişlemci, FaceTime HD kamera ve 10 saat pil ömrü gibi özelliklere sahipti. iPad mini ise 1024×768 çözünürlüklü 7.9 inç ekran, FaceTime HD ve iSight kameraları ve 10 saat pil ömrüyle geliyordu.

Peki kafalar neden karışacak diyoruz? Çünkü Apple’ın iPad için kullandığı anlaşılmaz isimlendirme politikası, böyle giderse hangi iPad’in hangi jenerasyona ait olduğunu anlamamızı imkansız hale getirecek. Bu durum, daha şimdiden iPad alacakların kafasını karıştırıyor; bakalım o zaman neler yaşanacak?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com