Kategoriler
Özel Teknoloji

En Güzel Babalar Günü Hediyeleri

Yine Babalar Günü Geldi

Her yıl Haziran ayının 3. pazar günü kutlanan babalar günü bu yıl da geldi çattı. Dolayısıyla şimdiden babası olanlar tatlı bir telaşa kapıldılar. Birçok insan babalar gününde babasına nasıl bir hediye alacağı düşünmekte ve gerek internetten gerekse mağazalardan hediye araştırmada. Bizde bu şekilde kararsız olan ama hediye almak isteyen insanlara fikir vermek için bazı önerilerde bulunacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Herkes şüphesiz bütçesine göre hediye alacaktır. Bu nedenle her bütçeye göre hediyeler önereceğiz. Öncelikle şunu söylemek isteriz: bu gün babanızı hiç üzmemek ona vereceğiniz en güzel hediyedir.

En İyi Babalar Günü Hediyeleri

Oyun Oynamayı Seviyorsa;

Eğer babanız oyun tutkunu ise gerek futbol oyunu olsun gerekse diğer tarzdaki oyunlar olsun oynayabileceği bir PlayStation oyun konsolu hediye edebilirsiniz. Şuan da en son çıkan PlayStation 4 oyun konsolu ile babanızın mutlu edebilirsiniz.

Daha İyi Bir Telefona İhtiyacı Varsa;

Eğer babanızın telefonu eski ise yada daha iyi bir telefona ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız babanıza bir akıllı telefon hediye edebilirsiniz. Şu anda en iyi telefon olarak isimlendirebileceğiniz telefonlar Samsung Galaxy S7, iPhone 6s, Xperia Z5, HTC 10, LG G5 v.b. Eğer orta bütçeli bir akıllı telefon arıyorsanız Samsung Galaxy S6, Huawei P8, Samsung Galaxy A8, LG V10, Asus Zenfone 3 v.b.

Eğer Dizüstü Bilgisayara İhtiyacı Varsa;

Babanızın bir dizüstü bilgisayar ihtiyacı varsa bu konuda satın alabileceğiniz markalardan önerebileceklerimiz Apple, Samsung, Lenovo gibi markalardır.

Sponsorlu Bağlantılar

Eğer Televizyon İzlemeyi Seviyorsa;

Eğer babanız TV izlemeyi seviyorsa ona şuanda en son teknoloji olan 4K teknolojisine sahip bir TV hediye edebilirsiniz. Böylece bir basket yada futbol maçı yada filmleri keyifle izler ve izledikçe mutlu olur.

Fotoğraf Çekmeyi Seviyorsa;

Babanız eğer fotoğraf çekmeyi seviyorsa ona fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz. Bu konuda satın alabileceğiniz fotoğraf makineleri markaları Canon, Nikon, Kodak v.b.

En İyi Babalar Günü Hediyeleri

Sade ve Güzel Hediyeler

Gelelim yüksek bütçeli hediyelerin yerine sade ve güzel olan ve babanızı mutlu edebilecek hediyelere. Bu konuda ilk olarak diyebileceğim bir fincan. Kahve, çay yada meşrubat içerken kullanabileceği bir fincan hediye edebilirsiniz. Tabi bu fincan sıradan olmamalı. Güzel bir fincan bulun ve üzerine sevginizi belirten yazı yada resim ekleyin.

Diğer bir hediye yastık. Üzerine sevginizi anlatan bir resim yada yazı yazdırarak hediye edebilirsiniz. Eğer sürekli kravat takıyorsa bir kravat, bir gömlek, gömlek için bir kol düğmesi hediye edebilirsiniz. Bütün bunların dışında kendi yaptığınız el yapımı bir şey de hediye edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com