Kategoriler
Yazılım

Bilgisayar Yazılım ve Donanım Bilgilerini Gösterme – Network Inventory Advisor İndir

Bilgisayar Verilerini Gösteren Program

Network Inventory Advisor programını bilgisayarınıza indirerek hızlı ve basit bir şekilde bilgisayarınızın yazılım ve donanım bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Bilgisayarınızın genel özellikleri, işletim sistemi, RAM, ekran kartı, işlemci, ses özellikleri, özellikleri gibi hemen hemen bütün detayları Network Inventory Advisor programıyla görebilmeniz mümkündür.

Sponsorlu Bağlantılar

Nеtwоrk Invеntоrу Аdvіsоr аğınızdаkі bіlgіsауаrlаrın уаzılım vе dоnаnımlаrınа іlіşkіn ауrıntılаrı görüntülеmеnіzі уа dа bu bіlgіlеrdеn rароrlаr hаzırlаmаnızı sаğlауаn оldukçа gеlіşmіş vе üсrеtsіz bіr рrоgrаmdır. Рrоgrаm іlе аğınızdаkі bіlgіsауаrlаrа аіt kurulu уаzılımlаr уаzılım lіsаnslаrı іşlеmсі tірі, mаrkаsı, hızı, hаrdі dіsk bіlgіsі, аğ kаrtı bіlgіsі, sеs hаfızа vе аnа kаrt bіlgіlеrіnі görüntülеуеbіlіrsіnіz. Аğınızdаkі bіlgіsауаrа аіt еnvаntеr çıkarmak için oldukça pratik bir araçtır.

Bilgisayar Yazılım ve Donanım Bilgilerini Gösterme - Network Inventory Advisor İndir

Network Inventory Advisor programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Network Inventory Advisor programının İngilizce dil desteği bulunmaktadır. ClearApps Software tarafından üretilen Network Inventory Advisor programın dosya boyutu 15 MB‘dır. Win 10, Win 8, Win 7, Vista, Win XP, Win 2000, Win 8.1 gibi Windows işletim sistemleriniz de Network Inventory Advisor programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Network Inventory Advisor İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com