Kategoriler
Oyun Özel

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (17 Ekim / 23 Ekim 2016)

17 Ekim – 23  Ekim 2016 Oyunları

Oyun sektörü her geçen gün büyüyor ve her geçen gün birbirinden kaliteli oyunlar çıkmaya devam ediyor. Özellikle Ekim ayı çok önemli. Çünkü oyun sektörünün en iddaalı oyunları genellikle bu ayda bir bir satışa çıkıyor. Bu gelişmelerin yaşandığı bu günlerde yine en iddaalı oyunlar bu hafta satışa çıkıyor. Merakla beklenen bu oyunların en dikkat çekeni ise şüphesiz Battlefield 1, Batman: Return to Arkham oyunları. İşte bu hafta çıkacak en iddaalı 5 oyun.

Sponsorlu Bağlantılar

Haftanın Oyunları

Batman: Return to Arkham

Aksiyon tarzındaki Batman: Return to Arkham oyunu 18 Ekim’de raflardaki yerini alacak. Maalesef PC platformu için çıkmayan oyun sadece PlayStation 4 ve XBox One platformları için geliyor. Daha önce çıkan oyun yeni nesil konsollarlar için yeniden tasarlandı. Daha önce b oyunu oynamayanlar ve oynamak isteyenler hiç düşünmeden bu oyunu oynamalıdırlar.

Batman: Return to Arkham Fragman

Battlefield 1

bu-hafta-cikacak-oyunlar-17-ekim-23-ekim-2016

Türkçe dil desteği, 1. Dünya savaşı ve Osmanlı Devleti gibi bize yakın konuları işleyen Battlefield 1 oyunu özellikle ülkemizde merakla beklenmekte idi. FPS tarzındaki oyun için yayınlanan her fragmanı yakında ntakip ediyorduk. Hatta Çanakkale Savaşını konu alan kısa bir video dahi yayınlanmıştı. Oyun 21 Ekim’de satışa çıkacak.

Battlefield 1 Çanakkale Savaşı Videosu Yayınlandı

Battlefield 1 İçin Türkçe Hikaye Videosu Yayınlandı

Türkçe Dil Desteğine Sahip Battlefield 1’de Osmanlı da Var

Battlefield 1 Oynanış Videosu ve Fragmanı Yayınlandı

Battlefield 1 Fragman

Lego Harry Potter Collection

Lego Harry Potter Collection oyunu macera tarzında bir oyun. Lego oyun serisine bir yenisini daha ekleyen Warner Bros. bu seriyi sadece PlayStation için geliştirdi. Oyun 18 Ekim 2016 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Civilization VI

Strateji tarzındaki Civilization VI oyunu şehir simülasyon oyunudur. Sadece bilgisayarlar için satışa çıkan oyun 21 Ekim’de oyun severler ile buluşacak. Oyunun kapak fotoğrafında ise Mahatma Gandi var.

Sponsorlu Bağlantılar

Civilization VI Fragman


Sid Meier’s Civilization V – PC İçin Strateji Oyunu

Rock Band Rivals

Farklı bir oyun tarzı ile karşımıza çıkan Rock Band Rivals oyunu müzik yapmayı daha doğrusu rock müzik yapmayı sevenler için çıkan bir oyun. Harmonix tarafından geliştirilen oyun 18 Ekim 2016’da satışa çıkacak. Oyun Rock Band 4 oyunu üzerine yeni özellikler gelmiş hali.

Rock Band Rivals Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com