Kategoriler
Oyun

Sid Meier’s Civilization V – PC İçin Strateji Oyunu

“Sid Meier’s Civilization V” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 24 Eylül 2010. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC

Sponsorlu Bağlantılar

“Sid Meier’s Civilization V” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 7900 GS yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Sid Meier's Civilization V

“Sid Meier’s Civilization V” Oyun Özellikleri

Oyun tarihinin en büyük serilerinden Civilization, en yeni oyunuyla efsaneyi bir adım öteye taşıyor. Yeni nesil için tamamen yenilenen Civilization V, sıra tabanlı stratejilerde görmeye alışık olmadığımız güzellikte grafiklere sahip. Seride bugüne dek yaşanan en radikal değişimleri getiren oyunla artık daha stratejik düşünmek, daha cesur ve daha büyük oynamak zorundasınız. Strateji severler için kaçırılmaması gereken bir başyapıt. Sıra tabanlı strateji oyunlarının amiral gemisi geri döndü. Bir medeniyeti doğuşundan uzay çağına taşıyarak zafere ulaşın. Savaş, diplomasi ve teknolojik ilerlemeler sayesinde tarihin en büyük liderleri arasına adınızı yazdırın.

“Sid Meier’s Civilization V” Video


“Sid Meier’s Civilization V” İndir Download Satın Al

“Sid Meier’s Civilization V” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com