Kategoriler
Özel Teknoloji

4.5G Teknolojisi Banka İşlemlerini Etkileyecek mi?

4.5G Kullanmak İçin Neler Gerekli?

Yaklaşık 1 hafta sonra ülkemizde 4.5G teknolojisine geçiş yapılacak. Bundan önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz gibi 4.5G teknolojisini kullanmak ve muazzam hızlara erişebilmek için öncelikle 2 şeye sahip olmanız gerekiyor. Bunlardan birisi 4.5G akıllı telefona sahip olmalısınız diğeri ise 4.5G uyumlu SIM karta sahip olmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı telefonunuz 4.5G uyumlu değilse yeni bir akıllı telefon almaktan başka bir seçeneğiniz yok. Eğer SIM kartınız 4.5G uyumlu değilse bunu ücretsiz olarak operatörünüzden alabilirsiniz.

4.5G Bankayı Etkileyecek mi?

Akıllı telefonunuz ve SIM kartınız 4.5G uyumlu olsa dahi bu kez bankanız ile ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni 4.5G uyumlu SIM kart değişikliği yaptığınız için olabilir. Çıkabilecek sorun ise tek kullanımlık şifre.

4.5G Teknolojisi Banka İşlemlerini Etkileyecek mi

Yani banka işlemleri için internet bankacılığına giriş aşamasında mobil cihazınıza gelen tek kullanımlık şifre mobil cihazınıza gelmeyebilir. Böyle bir durumda bankanızın müşteri hizmetlerini aramanız gerekecek. Müşteri hizmetleri bu konu ile ilgili değişikliği yaptıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com