Kategoriler
Teknoloji

4.5G Uyumlu Avea, Vodafone ve Avea Sim Kartların Fiyatı

4.5G Uyumlu Olmayan Sim Kartlar Ne Olacak?

Bilindiği gibi Nisan 2016 tarihinde 4.5G teknolojisi hayatımıza girecek. Bu teknolojinin gelmesi ile akıllı telefon üreticileri bütün çalışmalarını bu yönde yapmakta. Telefon kullanıcıları da bu duruma duyarsız kalmamakta ve telefonlarının 4.5G ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmekte ve uyumlu telefon sahibi olmak için planlar yapmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Ama sadece telefonun uyumlu olması yetmiyor. 4.5G kullanabilmek için Sim kartınızın da 4.5G ile uyumlu olmalı. Şuan da ülkemizde 35 milyondan fazla abone bulunmakta ve 15 milyona yakın abonenin SIM kartı 4.5G ile uyumlu değil. Bu abone sahipleri maalesef SIM kartlarını değiştirmek zorundalar. Daha üzücü durum bunun için ücret ödemek zorundalar.

4.5G Uyumlu SIM Kartın Fiyatı

4.5G Uyumlu Sim Kart fiyatı

Eğer SIM kartınız 4.5G uyumlu değilse operatörünüze başvurarak Sim kartınızı değiştirmelisiniz. Ama bunun için operatörler 8 TL ile 25 TL arasında bir ücret istemekteler. Sim kartınızın 4.5G ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmek için BURADAKİ yazımızı okuyabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun 4.5G ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için BURAYA tıklayın. Eğer 4.5G hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz 4.5G hakkında detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com