Kategoriler
Özel Teknoloji

Akıllı Telefon ve Tabletler İçin Akıllı Klavye Geliyor

Mobil Cihazlar İçin Akıllı Klavye – iClever IC-BK04

Android ve iOS akıllı telefon ve tabletlerde çok fazla yazı yazan insanların işini kolaylaştıracak bir donanım geliyor. Akıllı klavye olan bu donanım sayesinde artık yazılarınızı çok daha hızlı yazacaksınız. iClever, Bluetooth ile çalışan bir akıllı klavye geliştirdi ve yakında satışa sunacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı Klavye Tasarımı

IC-BK04 isimli bu akıllı klavye piyasada bulunan klavyelerden biraz farklı. Bu klavyenin üst tarafı alüminyum iken alt bölümü plastik gözükmekte. Ağırlığı sadece 212 gram olan bu klavye hafif olduğu kadar küçükte. Bağlantı ışıklara sahip klavye aynı zamanda şarj yeri, açma ve kapama düğmesine de sahip. Bunların yanı sıra 7 farklı renk seçeneği de mevcut.

iClever Akıllı Klavye-1

Akıllı Klavye Fiyatı ve Desteklediği Platformlar

Altında yapışkan bölümler bulunmadığı için kaygan zeminlerde kaymakta. Bu akıllı klavye sadece Android ve iOS cihazların yanı sıra PC ve Mac platformlarında da kullanılabiliyor.

iClever Akıllı Klavye-2

Fiyatı ise 20 Dolar ile 40 Dolar arasında olacak. Normal kullanımda şarjı 200 saat giderken tüm özelliklerini açtığınız taktirde şarjı 3 saate kadar düşmekte. Şarj etme süresi ise 3-4 saat.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com