Kategoriler
Ne & Nasıl

Android Akıllı Telefon ve Tablet Fabrika Ayarlarına Nasıl Döndürülür?

Ne Zaman Fabrika Ayarlarına Döndürülmeli?

Android akıllı telefonunuz veya tabletletiniz yavaşladıysa, sık sık kendini kapatıyorsa, donmalar meydana geliyorsa veya mobil cihazınızı bir başkasını tamamen veriyorsanız o zaman Android cihazınızı fabrika ayarlarına döndürme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Peki bir Android mobil cihaz fabrika ayarlarına nasıl döndürülür?

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S3’te Fabrika Ayarlarına Döndürme

Örnek olarak elimizde Galaxy S3 akıllı telefon olduğunu varsayalım. Ama burada söyleyeceğimiz şeyler Android işletim sistemli bütün akıllı telefon ve tabletler için geçerlidir. İşte adım adım fabrika ayarlarına döndürme işlemi;

1 – Öncelikle menü bölümünden “Ayarlar” menüsüne girin.

2 – Karşınıza çıkan ekranda “Yedekle ve Sıfırla” menüsüne girin.

3 – Yine karşınıza çıkan ekranda en altta “Fabrika Ayalarına Sıfırla” bölümüne dokunun.

Fabrika ayarlarına döndürmek işte bu kadar kolay. Ama şunu unutmayın ki fabrika ayarlarına döndürmek demek telefonunuzu veya tabletinizi ilk satın aldığınız ana götürür. Ayrıca telefonunuzun dahili depolama alanından Google hesabınız, sistem ve uygulama verileri ve ayarları ile indirilen uygulamaların tümünü siler.

Sponsorlu Bağlantılar

android fabrika ayarlarına döndürme

Tüm bunlarla beraber SD kartınızdaki yani hafıza kartınızdaki fotoğraflar, müzikler ve diğer verilerinizi de silmek isteyebilirsiniz. Bunun için en son karşınıza çıkan ekranın en altındaki “USB belleği biçimlendir” seçeneğini işaretleyin. Son olarak “Telefonu sıfırla” butonuna basın. Bu noktadan sonra Galaxy S3 akıllı telefonunuz kapanacak ve yeniden açılacaktır. Telefon açılana kadar bekleyin ve kişisel ayalarınızı yapın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com