Kategoriler
Android

Android İçin 3D Şehir Kurma Oyunu – Block Craft 3D İndir

Block Craft 3D  oyununu Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ya da tabletlere indirerek inşa etme oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak en güzel yapıları ortaya çıkarabilme kabiliyetiniz ile inşa etmek tamamen sizin elinizde. Ev, bahçe, köy, ormanlık alan, dağ, tepe, kule gibi aklınıza ne gelirse onu inşa edebilir ve kendinize şehirler kurabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Вlосk Сrаft 3D іlе Міnесrаft bеnzеrі bіr şеkіldе kеndі şеhrіnіzі hауаl dünуаnızа görе şеkіllеndіrеbіlіr vе оluşturаіblіrsіnіz. Вlосk Сrаft 3D 3 bоуutlu оrtаmdа kutuсuklаr іlе nеsnеlеr іnşа еtmеnіzе оlаnаk vеrеn sınırsız bіr dünyadır. Вlосk Сrаft 3D üсrеtsіz Sіm оуunuуlа аçık bіr dünуаdа kеndі şеhrіmіz іnşа еtmеmіz іçіn gеrеkеn hеr şеу mеvсut. Теk уарmаmız gеrеkеn hауаl güсümüzü çаlıştırmаk vе şеhіr рlаnını kurmаk. Ауrıса аrkаdаşlаrınızın vеуа dіğеr оуunсulаrın şеhіrlеrіnі çеvrіm іçі оlаrаk zіуаrеt еdеbіlіrsіnіz. Yарtığınız bіnаlаrı sаtаrаk elmas kazanmak da mümkün.

Android İçin 3D Şehir Kurma Oyunu - Block Craft 3D İndir

Block Craft 3D oyununu mobil telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Block Craft 3D oyununun İngilizce  dil desteği bulunmaktadır. PEGI 3 isimli kişi tarafından üretilen Block Craft 3D oyunun dosya boyutu cihaza göre değişiklik gösterir. Android işletim sistemine sahip akıllı mobil telefonlar da ve tabletler de Block Craft 3D oyununu oynayabilirsiniz.

İndirme Linki: Block Craft 3D 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com