Kategoriler
Özel Teknoloji

Messenger’dan Spotify Müzikleri Dinleme Dönemi Başladı

Facebook Messenger’da Müzik Dinleyin

Spotify’ın bugün sunduğu yeni özelliği direkt olarak Facebook Messenger üzerinde kullanım için tasarlandı. Spotify tarafından yapılan açıklamaya göre artık Facebook Messenger üzerinde Spotify grup müzik listeleri oluşturulabilecek. Bu müzik listeleri de kullanıcılar tarafından silinmediği sürece kullanılabilecek. Kısacası artık Facebook Messenger’da müzik listesi dönemi başlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni özelliğin çalışma prensibi de oldukça basittir. Facebook Messenger ile bir grup sohbeti başlattığınızda, üst kısımda bulunan “+” işaretine basarak Spotify’ı seçin ve “Yeni çalma listesi oluştur” seçeneğine dokunun.

Üye Olmaya Gerek Yok

Bu andan itibaren siz ve grup sohbetleri içerisinde olan arkadaşlar bu listeden kullanabilecek ve listenin alt kısmında bulunan “Şarkı Ekle” simgesine tıklayarak istedikleri şarkıları listeye eklemek mümkün olacak. İşin daha da ilginç kısmı ise dostlarınızın Spotify’a üye olmasına da gerek yok.

Yani listeyi siz oluşturduktan sonra arkadaşlarınızın Spotify üzerinde var olan istedikleri müzikleri eklemek mümkün olacak. Hatta Spotify üyesi değilken böyle bir müzik listesi oluşturulabilmesi mümkün olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com