Kategoriler
Teknoloji

Snapchat, 100 Milyon Dolarlık İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Time Warner ve Snap Arasında İmzalar Atıldı

“Time Warner” şirketi, Snapchat’ın sahibi olan şirket olan Snap ile 100 milyon dolarlık işbirliği anlaşması imzaladı. “Time Warner” önümüzdeki 2 yıl içinde Snapchat için 10’a yakın orijinal film, televizyon şovu, günlük haber programları, belgeseller ve komediler çekecek. Ayrıca şirket, Snapchat’da HBO, Turner ve Warner Bros. gibi kendi birimlerinin reklamlarını yerleştirmek için de yatırım ayıracak.

Sponsorlu Bağlantılar

Söz konusu servis için çekilecek filmler, diğer şirketler tarafından Snapchat için çekilen videolara benzeyecek. Normalde bu tür videolar 3-5 dakika süresinde olacak. Bu yüzden de onlar geleneksel televizyon işi ile rekabet etmeyecekler. Söz konusu anlaşma uyarınca gün içinde yayınlanacak program sayısı 3’e ulaşacak. Bu programlar ise çeşitli türlerde takdim edilecektir.

Amaç Snapchat’te Daha Fazla Zaman Geçirilmesi

Böylece kullanıcıların Snapchat’da daha fazla zaman geçirmeleri planlanmakta. Fakat buna rağmen kullanıcılar, televizyon yayınlarının tam Snapchat için uygun platform olduğundan emin olsunlar. Verilen bilgiye göre oluşturulmuş bu filmlerden olacak reklam gelirlerinin %50 Snap’a, diğer %50’si ise medya taraftarları ulaşacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com