Kategoriler
Teknoloji

PayPal’a Ani Para Transferi Özelliği Geldi

PayPal’da Yeni Dönem

PayPal’ın işletme müdürü Bill Ready, söz konusu servisde yeni işlevin beta testini duyurdu. Sohbet, servisin diğer kullanıcılarına anında para göndermelerini kapsıyor. Şuanda bu yeni özellik sadece ABD kullanıcıları için kullanımda. Bu pazar gittikçe rekabetçi olmaya başladı. 2013 yılında Venmo’nun girişiminden sonra PayPal bu pazarda lider şirket olmayı hedefliyor. Apple şirketinin kendi iMessage uygulaması aracılığıyla anında para transferi özelliğini dikkate alırsak, PayPal şu anda bu piyasada diğer şirketlerle rekabet edebilmeliler.

Sponsorlu Bağlantılar

Şu anda kendi yakınlarına veya dostlarına nakit göndermek isteyen PayPal kullanıcıları, banka hesabına paranın gönderilmesi adlı ücretsiz özelliğinden kullanırlar. Fakat bu özelliğinin gerçekleştirilmesi için standart olarak 1 gün gerekir.

Şuan Sadece ABD’de Kullanılabiliyor

Ani para transferleri ise bu süreyi 2-3 dakikaya indiriyor. Fakat bununla birlikte bu özelliği kullanabilmesi için 0.25 Dolar komisyon ödemek gerekecek. Şu anda bu özellik beta test aşamasında sadece bazı ABD kullanıcıları için kullanımda. Kısa bir süre içinde bu yeni özellik tüm ABD kullanıcıları için aktif olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com