Kategoriler
Ne & Nasıl

Android için Çoklu Uygulama Kaldırma

Akıllı Telefonlarda Uygulamalar Nasıl Kaldırılır

Akıllı telefonlara her gün milyonlarca uygulama yüklenmekte ve kaldırılmaktadır. Siz de bunlardan birisisiniz tabi ki. Bir çoğumuz akıllı telefonlarımıza yüklediğimiz uygulamaları birer birer kaldırırız. Ama eğer akıllı telefonunuz android işletim sistemine sahipse, istersek kaldırılacak birden fazla uygulamayı aynı anda kaldırabiliriz. Yani eğer kaldıracağınız 4 adet uygulama varsa bunları bir bir değilde hepsini aynı anda kaldırabilirsiniz. Bunun için ufak bir uygulama – programda diyebilirsiniz – indirmeniz gerekmektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz uygulama sayesinde sisteminizde kurulu olan uygulamaların birçoğunu aynı anda silebilirsiniz.

Kullanım çok basit. Yalnızca kaldırmak istediğiniz uygulamaları sağ taraftaki onay kutucuğundan seçip daha sonra en alt kısımda yer alan “Seçilen Uygulamaları Kaldır” düğmesi üzerinden işlemi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

uygulama temizleyici

Bu adımdan sonra karşınıza uygulamaların kaldırılma aşaması geliyor, hepsinde “Kaldır” düğmesine bastığınızda tüm uygulamaları kaldırmış oluyorsunuz.

Hepsi bu kadar. Bir de alt seçenekler altında “Hepsini seç/me” düğmesi yer alıyor. Bu da uygulamaların tamamını seçili hale getirip, tamamını pasif konuma getirmenizi sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamayı indirmek için tıklayınız…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com