Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları

Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları

Android ve iOS için en eğlenceli tren oyunları ile eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Bazı oyunseverler tren oyunlarına oldukça meraklı. En iyi eğlenceli tren oyunlarını oynamak için zaman kaybetmenize gerek yok. Sizler için bu oyunları bir araya getirdik. Tren ile ilgili birçok farklı işlerin yer aldığı bu oyunlardan istediğinizi indirip oynayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Train Conductor World

Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları - Train Conductor World
Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları – Train Conductor World

Tren rayları döşeyip trenlerin kaza yapmadan yollarına devam etmelerini sağlamanız gerekiyor. Ama bu iş o kadar da basit değil. Çünkü aynı anda gelen trenlerin çarpışmaması için hızlı bir şekilde rayları değiştirmelisiniz. Oldukça eğlenceli olan bu oyunda şehrinize en geniş tren rayı hattını döşeyin. Aşağıdaki videoy izleyerek oyunun ne kadar keyifli olduğunu görebilirsiniz.

Android İçin Train Conductor World İndir

iOS İçin Train Conductor World İndir

Tiny Rails

Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları - Tiny Rails
Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları – Tiny Rails

Bu oyunun oyun grafikleri Minecraft oyun grafikleri ile aynı. Yani atari oyunları şeklinde. Ayrıca simulasyon türü bir oyun. 2 boyutlu oynanan bu oyunda bütün dünyayı geziyorsunuz. Kazandığınız paralarla da hem yeni trenler satın alabilir hemde treninizi geliştirebilirsiniz. Aşağıdaki videoyay göz atmayı unutmayın.

Android İçin Tiny Rails İndir

iOS İçin Tiny Rails İndir

Brave Train

Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları - Brave Train
Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları – Brave Train

Sadece Android platformu için yayınlanan bu oyun tabir-i caizse bir yılan oyunu. Ama yılan bir tren. Treniniz ile ekrandaki nesneleri yedikçe vagonların sayısı artıyor ve uzuyorsunuz. Ama önemli olan bir nokta şu. Aynı renkli trenleri birleştirerek puanlarınızı artırıyorsunuz ve treninizin boyu kısalıyor ve böylece daha uzun süre oynayabiliyorsunuz. Aşağıdaki videoyu izleyerek oyun hakkında daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.

Android İçin Brave Train İndir

Train Sim

Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları - Train Sim
Android ve iOS İçin En Eğlenceli Tren Oyunları – Train Sim

Birbirinden lüks trenlerin olduğu bu oyunda sadece Android için geliştirilmiş. Yük taşıma trenlerini ve yolcu taşıma trenlerini kullanarak birçok farklı mekanları dolaşıyorsunuz. Yani bir tren sürücüsüsünüz. Ayrıca kabin görüntüleri 3 boyutlu. Oyunda şu an için 47 farklı tren ve 8 farklı mekan bulunmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Train Sim İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com