Kategoriler
Android Özel

Uygulamaları ve Oyunları Parmak İzi İle Kilitleme

Uygulamaları ve Oyunları Parmak İzi İle Kilitleme

Uygulamaları ve oyunları parmak izi ile kilitleme cazip ve kullanışlı bir özellik. Çünkü böylece hem Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter başta olmak üzere önemli uygulamalarınızı ve oynadığınız oyunlarınızı sizden başkası açamaz. Özellikle simülasyon tarzı oyunlarda oyuna başkalarının girmesi sorun yaratabilir. Ama parmak izi güvenlik önlemi ile bu sorunların önüne geçebilirsiniz. Parmak izinin en önemli avantajı ise koymul olduğunuz şifreleri unutacağım derdiniz olmayacak. Çünkü bazıları bu tarz uygulamaları kullanıyor ve eklemiş oldukları desen veya PIN şifrelerini unutuyorlar ve daha büyük bir sorun yaşıyorlar. Şimdi akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki oyunları veya uygulamalarını parmak iziniz ile kilitleyebileceğiniz uygulamaları sizlerle paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulama ve Oyunları Parmak İziyle Kilitleme (Android)

Kilitleyici (AppLock)

Parmak iziyle kilitleme - Kilitleyici AppLock
Parmak iziyle kilitleme – Kilitleyici AppLock

Bu uygulama ile telefon veya tabletinizdeki sadece oyun ve uygulamaları değil bütün herşeyi kilitleyebilirsiniz. Parmak izinin yanı sıra desen ve PIN de kullanabilirsiniz. Üstelik farklı tema seçenekleri de mevcut. Örneğin bu uygulama ile Facebook hesabınıza telefonunuzdan veya tabletinizden kimse giremez.

Android İçin Kilitleyici (AppLock) İndir

FingerSecurity

Parmak iziyle kilitleme - FingerSecurity
Parmak iziyle kilitleme – FingerSecurity

Bu uygulama sayesinde de akıllı telefon veya tabletinizdeki oyun ve uygulamaları parmak izi özelliği ile kilitleyebilirsiniz. Uygulamanın widget ve farklı tema özellikleri de bulunmakta.

Android İçin FingerSecurity İndir

AppLock: Fingerprint & Pin

Parmak iziyle kilitleme - AppLock Fingerprint & Pin
Parmak iziyle kilitleme – AppLock Fingerprint & Pin

Bu uygulamada diğer uygulamalar gibi ücretsiz bir uygulama. Parmak izi hariç PIN ile de uygulama ve oyunlarınızı kilitleyebiliyorsunuz. Uygulama ve oyunlar dışında mobil cihazınızdaki diğer ayarları da kilitleyebilirsiniz.

Android İçin AppLock: Fingerprint & Pin İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com