Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin FIFA 16 Ultimate Team Oyunu

FIFA 16 Ultimate Team Oyunu Android’de

EA Sports, PC ve oyun konsolları için satışa sunduğu Fifa 16 oyununun Android ve iOS sürümü FIFA 16 Ultimate Team oyunu Google Play Store ve App Store’da ücretsiz olarak yayınlanmakta. Android ve iOS cihazlarınızdan PC ve konsol kalitesinde Fifa oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun.

Sponsorlu Bağlantılar

FIFA 16 Ultimate Team android_3

Bir önceki seri olan FIFA 15 Ultimate Team oyununa göre çok daha kaliteli ve gelişmiş oyun grafiklerine sahip bu oyunda yeni bir oyun mekanizması da mevcut. Oyun içinde satın alımlarda bulunmakta. Bu satın alımlar ile takımınızı güçlendirin ve rakiplerinize karşı üstünlük sağlayın.

FIFA 16 Ultimate Team android_1

FİFA 2016 İçin En İyi Cihazlar

Google Play Store’da bu oyun için en iyi cihazlar da açıklandı. Bu cihazlar; Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4, LG G2. Ayrıca bu oyunu oynayabileceğiniz iOS cihazlarda App Store’da açıklandı. Buna göre FIFA 16 Ultimate Team oyununu sadece iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2 ve iPad mini 3 cihazlarda oynayabilirsiniz.

FIFA 16 Ultimate Team android_2

Gerçek Kulüpler ve Gerçek Futbolcular

Yeni oyun motoruna sahip bu oyunda ister oyuncu transferi yapın isterseniz takas yolu ile oyuncu satın alın. Oyunda gerçek hayattaki 5.000’den fazla lisanslı futbol takımı ile 10.000’den fazla futbolcu yer almakta. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde gerçek FIFA 2016 keyfi yaşayacağınız bir oyun.

FIFA 16 Ultimate Team android_4

Android İçin FIFA 16 Ultimate Team Oyunu İndir

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin FIFA 18 Ultimate Team Oyunu İndir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com