Kategoriler
Oyun Özel

PC ve Konsollar İçin PES 2016 Demo

PES 2016 Demo Yayınlandı

Futbol oyunu denince akla gelen iki oyundan birisi olan PES yada Pro Evolution Soccer oyununun yeni versiyonu olan PES 2016 oyununun demosu yayınlandı. PES 2016 oyunu, satışa çıkmadan birkaç hafta önce sadece konsollar için demo yayınlamıştı. Bu durum her ne kadar PC platformu kullanıcılarını üzse de artık PC içinde demo mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

PES 2016 için önce konsol sonra ise PC platformları için demo yayınlayan Konami, bu versiyonunda birçok yenilikle karşımıza çıkıyor. Dikkat çeken ilk özellik Collision System özelliği. Bu özellik sayesinde oyuncular daha gerçekçi olarak hareket etmekte.

 

Çok Daha Gerçekçi

pes 2016 demo

Ayrıca oyuncuların çarpışması da çok daha gerçekçi. Yani tepkiler çok çok daha gerçekçi. Diğer bir özellik ise yapay zeka özelliği. Bunlar ve bunlar gibi daha birçok özelliğe sahip PES 2016, her versiyonunda gerçeğe biraz daha yaklaşmakta. Oyunu yüklemeden önce sistem gereksinimlerinizin karşılayıp karşılamadığını kontrol edin. PES 2016 oyununu satın almak isteyenler isterlerse daha önce demosunu oynayıp kalite kontrol yapabilirler. Oyunda 7 futbol kulübü ve 2 stadyum mevcut. Bunlar Juventus, Roma, Bayern Munich, Corinthians, Palmeiras ile Brezilya ve Fransa milli takımları. Stad olarak ise Juventus Stadyumu ve Arena Corinthians

PES 2016 PC Demo İndir

PES 2016 Konsol Demo İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com