Kategoriler
Ne & Nasıl

Oculus Hesabı Nedir? Oculus Hesabı Açma

Oculus Hesabı Ne İşe Yarar?

Oculus Store uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra (bunu nasıl yapacağınızı BURADAKİ yazımızdan öğrenebilirsiniz) uygulamayı açtığınız taktirde sizden giriş yapmanızı isteyecektir. Eğer bir hesabınız yoksa hesap oluşturmalısınız. Bunun içinde “Hesap Oluştur” butonuna dokunun. Böylece hesap açma talimatları karşınıza çıkacak. İlk olarak sizden bir mail adresi isteyecek. Kullandığınız gerçek bir e-posta adresi girip “Devam” butonuna dokunun. Daha sonra bir şifre belirleyin ama en az 8 karakterli olmalı.

Sponsorlu Bağlantılar

Sonrasında ise sizden bir takma ad isteyecek. Bu isme istediğinizi yazabilirsiniz. “Devam” butonuna dokunduktan sonraki ekranda gerçek adınızı ve soyadınızı girmelisiniz. Son olarak kendinize 4 haneli bir PIN belirleyin. Artık hesabınızı oluşturmuş oldunuz.

Onay E-Postasından Hesabı Doğrulayın

Ama son bir işlem daha kaldı. Hesap oluştururken girmiş olduğunuz e-posta adresine girip size gönderilen onay onay e-postasındaki linki doğrulamanız gerekir. Bu işlemi de yaptıktan sonra artık Oculus hesabınızı açmış oluyorsunuz.

Hepsi bu kadar. Oculus uygulamasını telefonunuzda açtıktan sonra giriş bölümünden Oculus mağazasına girebilir ve ücretli/ücretsiz uygulamaları indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com