Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin Kedi Oyunları

Android ve iOS İçin Kedi Oyunları

Android ve iOS İçin kedi oyunları bazı insanlar için çok daha eğlencelidir. Çünkü kedilerin özellikle hareket eden cisimlere karşı ani tepkileri bazılarının herkesten çok hoşuna gidiyor. İnternette de kedi videolarının izlenme oranları çok çok yüksek zaten. Kedilerin kendilerine has bu sevecenliklerini akıllı telefonlarınızın veya tabletlerinizin ekranında görmek isterseniz kedi oyunlarını oynayın deriz. Çünkü mobil cihazların canlı ekranlarında kediler gerçek gibi duruyor ve kendinizi bu sevecenliklerinden alıkoyamazsınız. Şimdi hem Android hemde iOS akıllı telefon ve tabletlerinizde eğlenerek oynayabileceğiniz kedi oyunlarını aşağıda listeledik.

Sponsorlu Bağlantılar

Mobil İçin Kedi (Fare, Lazer, Yumak, Balık Kelebek Yakalama) Oyunları

Fare, Kelebek ve Lazer Işık Yakalayan Kedi Oyunu

Android ve iOS İçin Kedi Oyunları
Android ve iOS İçin Kedi Oyunları

Bu oyunda kedilerinize kedilerin her zaman peşinde koştukları fare ve kelebekleri yakalatıyorsunuz. Ayrıca kedilerin lazer ışıklara olan ilgisi de düşünücek olacak ki oyunda lazer ışık da yakalatabiliyorsunuz.

Video

Android İçin Game for Cats

iPhone ve iPad İçin Game for Cats İndir

Resim Yapan Kedi Oyunu

Paint for Cats isimli bu oyunda ressam her ne kadar kedi ise de resmi siz çizeceksiniz ve içinizdeki ressaamı ortaya çıkarakcaksınız. Tabi olanlar kedice düşünülmüş. Yalnız bu oyun sadece iOS cihazlar için yayınlanmış. Android için bu oyun yok.

iPhone ve iPad İçin Paint for Cats İndir

Fare Yakalama Oyunu

Mouse for Cats isimli oyunda sadece fareler var. Birbirinden farklı farelerden birisini seçin ve mobil cihazınızı kedinizin önüne koyun. Sonra olanları izleyin. Çok eğlenceli.

Video

Android İndir Mouse for Cats İndir

iPhone ve iPad İçin Mouse for Cats İndir

Fare ve Yumak Yakalama Oyunu

Best Game for Cats isimli bu oyunda da kedilerinize fare, yumak ve lazer ışığı yakalatıyorsunuz. Bu oyunda yine oldukça eğlenceli. Ama sadece iOS cihazlar için geliştirilmiş. Maalesef Android için yok.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone ve iPad İçin Best Game for Cats İndir

Balık Yakalama Oyunu

Friskies CatFishing 2 isimli bu oyun ise balık yakalama oyunu. Zaten kedi deyince akla ilk gelen şeylerden birisi balıktır ve bunun oyunu olmazsa olmaz. Bakalım kediniz ekranda balıklar görünce ne yapacak.

Android İçin Friskies CatFishing 2 İndir

iPhone ve iPad İçin Friskies CatFishing 2 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com