Kategoriler
Android iOS

Android ve iOS İçin Layout from Instagram Uygulaması

Instagram Kolaj Uygulaması

Layout from Instagram uygulaması isminden de anlaşılacağı gibi Instagram tarafından geliştirilen bir uygulama. İlk olarak iOS için, yakın zamanda ise Android içinde yayınlanan bu uygulama bir kolaj uygulamasıdır. Bu uygulama ile bir defada 9 fotoğrafa kadar çekim yapabiliyorsunuz ve ardından bu fotoğraflarla kolaj yapabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Tasarım olarak sade olan ve kolay kullanımlı bu uygulama ile yaptığınız kolajları anında Instagram hesabınızdan paylaşabilirsiniz.  Kullanacağınız fotoğrafları ister galeride bulunan fotoğrafları kullanın isterseniz o anda mobil cihazınızın kamerasından çektiğiniz fotoğrafları kullanın.

Layout from Instagram
Layout from Instagram

Kolaj yapacağınız zaman kullanacağınız fotoğraflarda kontrol tamamen sizde. Fotoğraflarınızı döndürün, değiştirin, yakınlaştırın yada uzaklaştırın. Uygulamada seçmiş olduğunuz en son 30 fotoğrafı “Yakındakiler” ismindeki sekmede bulabilirsiniz. Ayrıca bu kolajlarınızı isterseniz diğer sosyal ağ hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. Bu uygulama hem Google Play Store’da hemde App Store’da ücretsiz olarak yayınlamaktadır.

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Layout from Instagram İndir

Android İçin Layout from Instagram İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com