Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone 6s/6s Plus Live Photo’ları GIF Formatına Çevirme

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta Canlı Foto Özelliği

Apple, en son çıkardığı ve satışa sunduğu iPhone 6s ve iPhone 6s Plus model akıllı telefonlarına birçok yenilik getirdi. Gerek donanımsal olsun gerekse yazılımsal olsun yapılan birçok yenilikten birisi de Live Photo yani canlı resim özelliği. Aslında Gif mantığına sahip bu özellik sadece iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Siz deklanşöre bastığınız zaman 3 saniye uzunluğunda bir video kaydı alma mantığına dayalı bu özelliği kullanabilmeniz için iPhone 6s yada iPhone 6s Plus akıllı telefonunuz olması gerekiyor. Ama isterseniz bu Live Photo ile çektiğiniz 3 saniyelik videoları Gif formatına çevirebilirsiniz. Bunun için Live Photo formatını destekleyen bir uygulama App Store’da yayınlanmaya başladı.

ios Live GIF uygulaması-2

ios Live GIF uygulaması-1

İsmi Live GIF olan bu uygulamayı iPhone 6s veya iPhone 6s Plus akıllı telefonunuza indirin ve Live Photo’larınızı GIF formatına dönüştürün. Dönüştürme işlemini yaptıktan sonra da Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Yalnız Live GIF isimli bu uygulama maalesef ücretli.

iOS İçin Live GIF İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com