Kategoriler
Ne & Nasıl

Android Wear Akıllı Saati iPhone İle Kullanma

iPhone ve Android Akıllı Saat Beraber Kullanılır mı?

Akıllı telefon konusunda iPhone’dan vazgeçemeyenler mutlaka vardır. Diğer yandan akıllı saat kullanan iPhone kullanıcıları da mutlaka vardır. Ama bazı insanlar iOS işletim sistemli yani Apple Watch akıllı saatleri pek kullanışlı bulmayabilirler veya Apple Watch tasarımları hoşlarına gitmeyebilir. Dolayısıyla Android işletim sistemli akıllı saat kullanmak daha cazip geliyor. Peki iPhone ile Android işletim sistemli akıllı saat kullanmak mümkün mü? Cevap evet.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone İle Android Wear Akıllı Saat Nasıl Kullanılır?

iPhone akıllı telefonunuz ile bir Android Wear akıllı saat kullanmak mümkün. Ama bunun için öncelikle iPhone telefonunuzun işletim sistemi en az iOS 8.2 olmak zorunda. Böylece Android Wear akıllı saatler ile eşleştirme yapabilirsiniz. Bu eşleştirmeyi yapabilmek için Android Wear isimli uygulamayı iPhone telefonunuza yükleyin.

Android Wear uygulamasını yüklemek için dokunun

1 – Uygulamayı iPhone telefonunuza yükledikten sonra açın ve ok işaretine dokunun. Böylece eşleştirme işlemi başlayacaktır.

2 – Sonrasında Android Wear akıllı saatinizin ekranını hızlı bir şekilde sola doğru kaydırın ve lisans sözleşmesini onayladıktan sonra dili seçin. Burada iPhone ile aynı dili seçmek zorundasınız.

3 – iPhone telefonunuzda eşleştirme için izinler soracaktır. Bunları onaylayın.

Sponsorlu Bağlantılar

4 – Akıllı saatin ekranındaki kodu iPhone telefonunuza girin.

5 – Eşleştirme bittikten sonra Android Wear akıllı saatiniz iPhone telefonunuzdan veriler alacaktır ve bu biraz zaman alacaktır, bekleyin.

Veri alma işlemi bittiğinde bağlantı kurulmuş olacak. Artık akıllı saatinizden iPhone telefonunuza gelen bildirimleri görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com