Kategoriler
Mobil

Android’li Nokia – Nokia X2DS Akıllı Telefonun Özellikleri Göründü

Android’li Nokia Akıllı Telefonlar

Android işletim sistemli Nokia akıllı telefonlar uzun bir süre beklendi ve Nokia bu beklentilere karşılık olarak bir değil tam 3 Android’li akıllı telefon çıkardı. Nokia X, Nokia XL ve Nokia X+.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca Bakınız;

Android İşletim Sistemli Nokia Telefonlar – Nokia X, Nokia XL ve Nokia X+

Android İşletim Sistemli Akıllı Telefon Nokia X Özellikleri ve Fiyatı

Android Tabanlı Akıllı Telefon Nokia XL Özellikleri ve Fiyatı

Tam olarak Android işletim sistemine sahip olmasa da Android tabanlı akıllı telefonlar idi. 2014 yılının başında çıkan bu X ailesine bir yenisi daha ekleniyor.

Nokia X2DS sızıntı

Nokia X Ailesinin Yeni Üyesi

Nokia X oldukça taze bir telefonken dün erken saatlerde ortaya çıkan bir gelişme Nokia X2’nin hazırlandığını gözler önüne serdi. Qualcomm MSM8210 işlemci, 1 GB RAM ve 4 GB dahili hafıza Nokia X2’nin özellikleri olarak duruyor. Antutu’dan 11.827 puan almış.

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia X2 özellikleri - Antutu-1

Nokia X2 özellikleri - Antutu-2

Nokia X2DS İçin Özellikler

Detaylara göre telefonda çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 işlemci var. 300-1190 MHz saat aralığında çalışıyor. GPU ise Adreno 305. 800×480 çözünürlüğünde 4.3 inç’lik ekran var. Asıl değişim ise kameralarda gözüküyor. Nokia X’te 3 MP kamera var, ön kamera yok. Ama Nokia X2’de 0.3 MP ön kamera ve 5 MP arka kamera bulunuyor. Dünkü detaylarda belli olduğu üzere 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı var. İşletim sistemiyse yenilenmiş. Android 4.3 kullanılıyor. Ekran çözünürlüğü ve diğer özelliklerden belli olduğu gibi Nokia X2 yeni giriş seviyesi telefonu olacak. Nokia X2 büyük ihtimalle gelecek sene piyasaya sürülecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com