Kategoriler
İnternet

App Store’dan Yeni Rekor – 10 Milyar Dolar

2013 Yılı Rekor Yılı Oldu

App Store bildiğiniz gibi Apple’ın uygulama mağazası. Bu mağazadan 2013 yılında kullanıcıların harcamaları 10 milyar doları geçti. Bu da yeni bir rekor demek. Bu rekor için de Apple bütün kullanıcılarına teşekkür etti.

En Verimli Ay Aralık Oldu

Apple’dan dün yapılan açıklamada uygulama mağazası App Store’un yeni bir rekora imza attığı açıklandı. Müşterilerin 2013 yılında mağazada toplam10 milyar doların üzerinde harcama yaptığı belirtildi. Bu rakamın 1 milyarı ise rekor bir sonuca imza atılan Aralık ayında gerçekleşti. 2013 yılının App Store için bugüne kadarki en iyi yıl olduğunu vurgulayanApple Internet Yazılımları ve Servislerinden Sorumlu Başkan YardımcısıEddy Cue, tüm müşterilere teşekkür etti.

Sponsorlu Bağlantılar

app store rekoru 10 milyar dolar

iOS 7 tanıtımı ile birlikte geliştiricilerin yeniden tasarlanmış arayüz, 200’den fazla yeni özellik ve API’lerin sağladığı avantajla muhteşem uygulamalar yaratabildiğini sözlerine ekleyen Cue, geliştiricilerin 2014 yılı çalışmalarını görmek için sabırsızlandıklarını belirtti. 2013 yılı Mayıs ayında 50 milyar uygulama indirme sayısını aşan App Store, dünyanın 155 ülkesinden kullanıcıya hizmet veriyor. iOS cihazlar için toplam 1 milyondan fazla uygulama sunan App Store’da 500 bin iPad uygulaması yer alıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com