Kategoriler
Oyun

Infamous Second Son Oyununda Kötü Olmayı Deneyin

Kötü Olmak Daha Eğlenceli

Sony tarafından PlayStation 4 için özel olarak geliştirilmiş oyun olan Infamous Second Son oyunu bildiğiniz üzere piyasaya çıkması ertelendi. Infamous Second Son oyununda size iki seçenek sunulmakta. Birisi iyi olup insanları tehlikelerden kurtarmak diğer ise kötü olup her şeyi yok etmek. Oyun yapımcılarının bu oyun ile ilgili olarak yapılan açıklamada kötü olmak oyunseverler için daha eğlenceli olacaktır.

PS4 İçin Özel Oyun – Second Son

İlk etapta PlayStation 4’ün çıkış oyunu olarak lanse edilen fakat daha sonradan teknik nedenlerden ötürü 21 Mart’a ertelenen Infamous Second Son hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Infmaous Second Son’un geliştirici stüdyosu Sucker Punch yetkilileri oyundaki alternatif görevler hakkında bazı ufak ipuçları verdi. Yetkililer Infamous Second Son’da da serinin diğer oyunlarında olduğu gibi iyi bir kahraman ya da kötü bir karakter olma tercihinin oyunculara bırakıldığını belirterek, bu iki durumun oynanışa bir hayli yansıyacağının altını çizdiler.

Sponsorlu Bağlantılar

Infamous Second Son

Ayrıca Sucker Punch ekibine göre Infamous Second Son’da kötü olmak çok daha zevkli olacakmış. Yapımcılar, iyi olup etraftaki yaşlı insanlara yardım etmek yerine, kötü olup sokakları cehenneme çevirmenin oyun severlere daha cazip geleceği yönünde hemfikir oluş durumda.

Infamous Second Son Oyun Fragmanı (Trailer)

Bakalım Infamous: Second Son, oyun severlerin beklentilerini karşılama konusunda ne kadar başarılı olabilecek. Bekleyip göreceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com