Kategoriler
iOS

iOS 7.1 BETA 3 ve Yenilikleri

Beklentiler Büyüktü Ama…

iOS 7 işletim sistemi ilk çıktığında beklentiler oldukça fazla idi. Özellikle Samsung ile içinde bulunduğu rekabet bu beklentileri daha da tırmandırıyordu. Ama iOS 7 hakkında şikayetler oldukça fazla gelmekte idi. Bunun içinde iOS 7 için beta sürümleri yayınlandı ve en son Beta 3 yayınlandı.

iOS 7.1 BETA 3 Sürümünün Yenilikleri

Apple, iOS 7.1 işletim sisteminin 3. Beta sürümünü geliştiriciler için yayınlandı. Apple’ın diğer beta sürümlerinde de yaptığı gibi, bu sürümde de bazı hata gidermeleri ve özellik geliştirmeleri yapıldı. Şu an iOS 7.1 Beta 2’yi kullanan kullanıcılar cihaza göre boyutu 70MB-140MB arasında değişen OTA ile cihazlarını Beta 3’e güncelleyebilecekler. Kullanıcıların, cihazlarındaki IPSW dosyalarına erişerek güncelleme yapılabilme imkanlarının olması ise bir diğer seçenek. IPSW dosyasının bu yeni Beta sürümü için kurulum numarası 11d5127colarak belirlendi.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS 7.1 Beta 3-2

 

Ayrıca geliştiriciler, Dev Center’da mevcut olan Xcode’un yeni versiyonuna da erişebilecekler. iOS 7.1 erişilebilirlik açısından önemli geliştirmelerle gelmeye devam ediyor. iOS 7 işletim sisteminin Apple’ın daha eski cihazlarında da stabil olarak iyileştirilmesi ve performansının arttırılması konusunda da ciddi ilerlemeler kaydediliyor. iOS 7.1’i; Pad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Mini Retina,iPhone 5s, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, ve 5. jenerasyon iPod Touch destekleyecek. iOS 7.1’in Final sürümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmaması ile beraber, yayınlanmadan önce yaklaşık 5 yada 6 Betasürümünün gelmesi bekleniyor.

iOS 7.1 Beta 3

Yenilikler;

  • Yeni arama ekranı
  • Yeni telefon tuşları
  • Kilitli ekranda yada ev ekranında Parallax özelliğini kapatma
  • Klavye tasarımında değişiklikler
  • Yeni kapatma arayüzü
  • Daha koyu simgeler
  • Müzik uygulamasında yeni tuşlar
  • Erişilebilirlik’te ‘Beyazlığı Azalt’ özelliği
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com