Kategoriler
İnceleme Oyun

Assasin’s Creed Black Flag İçin Ek DLC Paketi Çıktı

Assasin’s Creed Black Flag İçin Ek Paket

Türkiye’de yoğun ilgi gören ve dünya genelinde 2013 yılının en iyi aksiyon ve macera oyunu da olan Assasin’s Creed Black Flag oyunu için yeni bir paket yayınlandı. Bilgisayar paltformu için çıkan bu ek paket Freedom Cry DLC paketi. Oyun süresi 4 saat daha uzatılmış oldu.

Oyun 4 Saat Daha Uzatıldı

Ubisoft tarafından geliştirilmiş tarihle iç içe, gizlilik ağırlıklı, üçüncü şahıs aksiyon-macera tarzı oyun Assassin’s Creed’in son versiyonu için Freedom Cry adını alan yeni DLC paketinin PC sürümü bugün yayınlanıyor. Karayipleri yağmalama, amansız bir hayatta kalma ve görevleri tamamlama merkezindeki DLC paketi PC’nin yanı sıra PS3, Xbox One, PS4 ve Xbox 360 için de bugün yayınlanıyor. Freedom Cry DLC için Wii U sürümünün de ilerleyen zamanlarda yayınlanacağı açıklanmıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Assassin's Creed 4 Black Flag

Oyunun geliştiricisi Ubisoft’un açıklamasına göre yeni DLC paketi oyunun oynanışını 4 saat kadar uzataıyor, ayrıca ana oyundan bağımsız bir senaryo deneyimi sunuluyor. Assassin Creed IV Black Flag için bugün yayınına başlanacak yeni DLC paketinin videosunu aşağıda bulacaksınız. Videoyu izledikten sonra altındaki forum linkini tıklayıp görüşlerinizi bizlerle paylaşın. İyi seyirler.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com