Kategoriler
Yazılım

Asus Zenfone 2 Laser Android 6 Güncellemesi Türkiye’ye Geldi

Zenfone 2 Laser İçin Türkiye’de Android 6 Güncellemesi Başladı

Asus’un Zenfone 2 Laser model akıllı telefonları için Android 6 güncellemesi ülkemizde dağıtılmaya başlandı. Haziran ayının ilk haftası bu modellere güncelleme bildirisi geldi ve isteyenler güncellemeyi yaptı. Türkiye’de Zenfone 2 Laser model telefon kullananlar artık Android 5 değil Android 6 kullanmaya başladılar.

Sponsorlu Bağlantılar

Android 6 Güncellemesi Yapacaklar Dikkat!!!

Zenfone 2 Laser model akıllı telefona sahip kullanıcılar Android 6 güncellemesi geldiğinde hemen güncelleme yapmayın. Öncelikle telefonunuzun bunun için hazır olup olmadığını kontrol edin. Bunlardan ilki güncelleme dosyasının boyutu. Android 6 güncellemesinin boyutu 1 GB ve bunun Wi-Fi üzerinden yapmanızı tavsiye ederiz. Aksi taktirde mobil internet paketinizin kotasını bitirmiş olursunuz.

Kontrol etmeniz gereken bir diğer konu telefonunuzun depolama alanının doluluk oranı. Eğer yapabiliyorsanız telefonunuzun hafızasını tamamen boşaltın. Eğer yapamıyorsanız en azından 2-3 GB boş alan olsun. Son olarak şarj düzeyinizin en az %40 civarında olmasına dikkat edin. Çünkü yapılacak işlemler uzun sürüyor.

Asus Zenfone 2 Laser Android 6 Güncellemesi Türkiye'ye Geldi

Android 6 güncellemesini indirdikten sonra bütün işlemin bitmesi ortalama yarım saat (30 dakika) sürmekte. 30 dakika boyunca telefonunuz kapalı olacak ve ulaşılamayacak. İşlem bittiğinde telefonunuzun işletim sistemi Android 6.0.1 olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com