Kategoriler
Ne & Nasıl

Asus Zenfone 2 Laser Aşırı Isınıyor

Asus Zenfone 2 Laser Aşırı Isınıyor

Asus Zenfone 2 Laser aşırı ısınıyor diye şikayet ediyorsanız çok dikkatli olmalısınız. Aksi taktirde yeni bir telefon almak zorunda kalabilirsiniz. Eğer bu ısınma sorununu çözmezseniz telefonunuzun içindeki parçaları yakabilirsiniz. Asus Zenfone 2 Laser telefonunuz çok ısınıyor ise bunun birden fazla nedeni olabilir. Biz, bu nedenleri maddeler halinde sıraladık.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus Zenfone 2 Laser Çok Isınıyor Sorunu ve Çözümü

Asus ZenFone 2 Laser Aşırı Isınıyor

1 – Uzun bir süre Asus Zenfone 2 Laser telefonunuzu zorlayacak yani kapasitesinin üzerinde oyunlar oynamaktan veya uygulama kullanmaktan kaçının. Bazen uzun süre yüksek çözünürlüklü video çekimleri de ısınmaya neden olabilir. Bu gibi durumlarda telefonunuz ısınmaya başladığı an yaptığınız işi bırakın.

2 – Asus Zenfone 2 Laser telefonunuzu şarj ederken kesinlikle kullanmayın.

3 – Asus Zenfone 2 Laser telefonunuzun yazılım olarak güncel olup olmadığını kontrol edin. Bunun için “Ayarlar > Hakkında > Sistem Güncellemeleri > Güncellemeleri Denetle” yolunu izleyin.

4 – Eğer güvenli mod özelliği varsa telefonunuzu güvenli modda açın ve güvenli modda telefonunuz düzgün çalışıyorsa o zaman telefonunuza yüklediğiniz bir uygulama ısınmaya neden oluyor demektir.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Asus Zenfone 2 Laser telefonunuzun ısınmasını engellemenin son adımı ise fabrika ayarlarına sıfırlamak. Yalnız verilerinizi yedeklemeyi sakın unutmayın (NOT: Veri yedeklemek için sitemizde Asus Zenfone 2 Laser-PC arasında kablosuz dosya aktarma yazımızı okuyun).

Yukarıda bahsettiğimiz çözüm yollarını uyguladıktan sonra Asus Zenfone 2 Laser telefonunuz hala ısınıyorsa lütfen yorum bölümünden bizlere bildirin. Elimizden gelen yardımı göstereceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com