Kategoriler
Mobil Özel

Asus Zenfone 3 Ailesi Sonunda Türkiye’de

Zenfone 3 Modelleri Türkiye’ye Geldi

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında gelmesi beklenen ama bir takım nedenlerden dolayı bir türlü gelemeyen Zenfone 3 ailesi sonunda ülkemize giriş yaptı. Bir lansman ile tanıtımı yapılan ve satışa çıkan Zenfone 3 modellerine artık sahip olabilirsiniz. Hatırlarsanız birkaç ay önce sadece Zenfone 3 modeli sadece Vodafone distribütörlüğünde satışa çıkmıştı. Tanıtılan Zenfone 3 modelleri Zenfone 3, Zenfone 3 Laser, Zenfone 3 Max ve Zenfone 3 Zoom. Ama bu modellerden Zenfone 3 Zoom modeli Mart ayında satışa çıkarılacağı belirtildi. Diğer modeller ise satışa çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Zenfone 3, Zenfone 3 Laser, Zenfone 3 Max Türkiye Fiyatları

Bunların içinde en düşük fiyatlı Zenfone 3 modeli Zenfone 3 Max ve fiyatı 1.099 TL olarak açıklandı. Bir sonraki model ise Zenfone 3 Laser. Özellikle Zenfone 2 Laser ile büyük bir başarı elde eden Asus, bakalım bu modeli ile de aynı başarıyı hatta daha iyisini elde edebilecek mi? Zenfone 3 Laser akıllı telefonun fiyatı ise 1.299 TL.

Ana model olan ve özellikler bakımından içlerinde en iyisi olan Zenfone 3 akıllı telefon ise Asus fiyatlarına pek alışık olmadığımız bir fiyatla geldi. Asus Zenfone 3 modeli 1.899 TL ile satışa çıkarken en pahalı Asus akıllı telefonu oldu. Benim kendi fikrim şu ki; Zenfone 2 ve Zenfone 2 Laser’de yapılan fiyat politikasının bu şekilde bir anda yukarı çekilmesi biraz dezavantaj olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com