Kategoriler
Mobil

Avea’dan HTC One M8 Kampanyası

HTC One M8 Fiyatı İle El Yakıyor

Samsung Galaxy S5 ile tanıtılması beklenen ama sonraki zamanda tanıtılan HTC’nin en üst seviye akıllı telefonu olan HTC One M8 sonunda Türkiye’de satışa sunuldu. Fakat fiyat olarak belkide Türkiye’deki en yüksek fiyatlı akıllı telefon özelliğine sahip. 2.499 TL fiyatla satışa sunulan HTC One M8 satın almak isteyen ama yüksek fiyatından dolayı alamayanlara iyi haber Avea’dan geldi.

Avea İle Sahip Olun

Sahip olduğu yüzde 37’lik akıllı telefon penetrasyon oranıyla, bu alandaki sektör liderliğini kesintisiz 10 çeyrektir sürdüren Avea, en yeni cihazları birbirinden avantajlı teklifler ve cazip kampanyalarla teknoloji takipçilerine sunmaya devam ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bakınız: HTC One (M8) Akıllı Telefon Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Avea, 5 inç Full HD (1080p) ekranı, 2.3 GHz dört çekirdekli işlemcisi, HTC UltraPixel™ Duo arka ve 5 MP ön kamerasının yanı sıra güçlü bataryasıyla dikkat çeken HTC One (M8)’i, 36 aya varan taksitli ve peşin alım seçenekleriyle meraklılarıyla buluşturuyor.

HTC One M8 Avea kampanyası

Avealılar, tasarım ve kalitede çığır açan, üstün teknolojisiyle de tüm akıllı telefon meraklılarının dikkatini çeken yeni HTC One (M8)’i, 36 veya 24 ay boyunca, tarifeye ek 50 TL’den başlayan fiyatlar; 250 MB, 1GB veya 4GB seçenekleri olan internet paketli teklifler; konuşma, sms ve data paketlerinin birlikte sunulduğu “Her Şey Dahil Paket” seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri’nden satın alabilecekler. Yeni HTC One (M8)’i tarifeye ek 50 TL’den başlayan taksitlerle satın alan Avealılar’a ilk 3 ay 100 MB internet kullanımı da yine Avea’nın hediyesi olacak. Avea, Yeni HTC One (M8)’i 2.499 TL ödeyerek peşin fiyatına satın almak isteyen Avealılar’a ise ilk 3 ay boyunca 250 MB internet hediye ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com