Kategoriler
Mobil

Çıkarılamaz 5300 mAh Bataryalı Philips W6618 Özellikleri ve Fiyatı

Çin Piyasası Rekabet İçinde

Genellikle benzetme ürünleri ile gündeme gelen Çin’de akıllı telefon piyasası kızışmaya başladı. Üstün özelliklere sahip üst seviye akıllı telefonlar bir yarış halinde. Bu rekabete katılanlardan birisi de Philips oldu. Üretmiş olduğu üstün özellikli ve uygun fiyatlı akıllı telefonunun en dikkat çekici özelliği ise telefonla bir bütün olan yani çıkarılamaz bataryası. Hemde 5300 mAh kalitesinde.

Philips W6618 ile tanışın. CNMO’nun haberine göre bu ürün, geçtiğimiz günlerde Çin’de satışa sunuldu. Fiyatı ise, 273 dolar. Telefonun en dikkat çekici yanı ise, çıkarılamaz 5 bin 300 mAh bataryaya sahip olması. Böylelikle cihazın tek şarjda 33 saat konuşma sunması, 66 gün bekleme süresi sunması mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Philips W6618 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Android 4.2 işletim sistemiyle gelen telefonda 540 x 960 çözünürlük sunan 5 inç ekran, çift sim kart desteği, 4 çekirdekli 1.3GHz MediaTek işlemci, 1GB RAM, 4GB dahili bellek ve microSD kart desteği bulunuyor.

Philips W6618 akıllı telefon özellikleri fiyatı

Bu kadar büyük bataryası bulunan telefonun kalınlık oranı ise, 11.6mm. Philips genellikle akıllı telefonlarını Asya pazarında satışa sunuyor, ancak bakarsınız belki bu kez farklı bir strateji izleyip batarya ihtiyacını ön plana alarak Avrupa’ya da açılmaya karar verir.

Philips W6618-2

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com