Kategoriler
Yazılım

Bedava Fotoğraf Düzenleme Programı – PhotoScape İndir

Ücretsiz Resim Düzenleme Yazılımı

PhotoScape programını bilgisayarınıza indirerek fotoğraflarınızı çok kolay bir şekilde düzenleyebileceksiniz. Programın arayüzü çok basit ve kullanışlı olduğu için yapacağınız işlemler için kesinlikle zorlanmayacaksınız. Fotoğraflar üzerinde yapacağınız onlarca işlem ve özellik bulunmaktadır. Bunlara değinecek olursak öncelikle fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi kırpma, kesme, biçme imkanlarına sahipsiniz. Fotoğraflarınızın eski boyutlarından farklı olarak yeniden boyutlandırma işlemin tabii tutabilirsiniz. Fotoğraflarınızın daha canlı gözükmesi için keskinlik ayarı yapabilirsiniz. Onlarca efekt ve filtreler içinden istediğinizi seçebilir ve fotoğraflarınızı görülmeye değer yapabilirsiniz. Her resim editöründe olduğu gibi PhotoScape programında da kontrast, renk dengesi ve parlaklık gibi ayarları yapabileceksiniz. Fotoğraflarınızı istediğiniz yöne döndürebilir ve oranlarını değiştirebilirsiniz. Fotoğraflarınızı bir çerçeve gibi göstererek çizgiler ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Tüm bu özelliklere ek olarak profesyonel GIF hazırlama olanağına da sahipsiniz. En güzel fotoğraflarınızdan oluşturmak isteyeceğiniz bu GIF dosyaları sizlerin fazlasıyla beğeninizi toplayacaktır. Fotoğraflarınızı tek tek düzenlemek sizler için biraz sıkıcı olabilir. PhotoScape bu sıkıntıya da olumlu bir çözüm getirmiştir. Düzenlemek istediğiniz fotoğrafları bir araya getirerek hepsini bir anda düzenleme seçeneği de bulunmaktadır. PhotoScape ile fotoğraflarınızın dosya türünü ve kalitesini değiştirebilir, düşürüp ya da yükseltebilirsiniz.

Bedava Fotoğraf Düzenleme Programı - PhotoScape İndir

PhotoScape programı ücretsiz bir şekilde indirilebilir durumdadır. Programın Türkçe dil desteğinin yanı sıra İngilizce de dahil olmak üzere toplamda 7 adet dil desteği bulunmaktadır. PhotoScape yazılımının boyutu 20.3 MB‘dır. Mooii tarafından üretilen bu yazılım Win8, Win7 Vista, WinXP, Win2000, WinNT, Win8.1 gibi Windows işletim sistemleri cihazlar da kullanılabilir.

İndirme Linki: PhotoScape İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com