Kategoriler
Yazılım

Bilgisayar Sürücülerini Otomatik Güncelleme – IObit Driver Booster İndir

Bilgisayar Sürücülerini Otomatik Güncelleme

Bilgisayarımızda sürücü eksikliğinden dolayı bir çok sorunla hepimiz karşılaşıyoruz. Ve bu sorun bazı zamanlar öyle bir hal alıyor ki sorunun kaynağını bulmak dahi çok zor olabiliyor. Bu ve bunun gibi sorunlarla karşılaşmamak için IObit Driver Booster programı hemen hemen tüm bilgisayarlar da olması gerekir diye düşünüyorum. IObit Driver Booster programını kullanarak bilgisayarınızda ki eksik sürücüleri görebilir ve güncellemeniz gereken sürücüleri anında güncelleyebilirsiniz. Böylelikle bilgisayar sürücülerini sürekli olarak takip etmeden içiniz rahat bir şekilde tüm görevi IObit Driver Booster yazılımına bırakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

IObit Driver Booster programı ile herhangi bir sürücüyü güncelledikten veya ekledikten sonra bilgisayarınız da sürücü ile ilgili bir sorunla karşılaşırsanız anında eski sürücünüze geri dönebilir ve bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Yazılımın güncel ve online olan bir veri tabanı bulunmaktadır. Böylece sürücü güncelleme konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz. Bilgisayarınızda ki eksik sürücü veya güncelleme sorunu olan sürücüleri IObit Driver Booster sayesinde İnternet de arayarak vakit kaybı yaşamadan hızlıca bulabileceğiniz bu yazılımı bilgisayarınızda bulundurmanızda yarar olduğunu düşünüyorum.

Bilgisayar Sürücülerini Otomatik Güncelleme - IObit Driver Booster İndir

IObit Driver Booster programı IObit isimli şirket tarafından üretilen ücretsiz bir yazılımdır. Programın Türkçe dil desteğinin yanı sıra İngilizce dil desteğine sahiptir. Yazılımın boyutu 14.33 MB’dır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlar tarafından yüklenip kullanılabilir.

İndirme Linki: IObit Driver Booster İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com