Kategoriler
Oyun

Broken Sword: The Serpent’s Curse – PC İçin Macera ve Dedektiflik Oyunu

“Broken Sword: The Serpent’s Curse” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 4 Aralık 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – PSV

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 24,99 dolar olan Broken Sword: The Serpent’s Curse oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %20 indirimle 19,99 dolardır.

“Broken Sword: The Serpent’s Curse” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium IV 1.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM (2 GB RAM – Vista/7/8) ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 7600 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 3 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista(SP1)/7(SP1)/8.

Broken Sword The Serpent's Curse

“Broken Sword: The Serpent’s Curse” Oyun Özellikleri

Broken Sword: The Serpent’s Curse’ün hikayesi eski dostlarımız Nico ve George’un tesadüf eseri Paris’teki bir sanat galerisinde karşılaşırlar. Belayı mıknatıs gibi çeken ikili burada da ilginç bir olaya tanıklık ederler. Pizza dağıtıcısı kılığına girmiş bir adamın başka bir adamı öldürüp çok değersiz olan bir resmi çalar ve bu şekilde bizimkilerin yolculuğu başlar. Broken Sword: The Serpent’s Curse (BSSC) hikaye olarak yine pek çok farklı noktada geçiyor. Bunların başında elbette Paris olduğu gibi Londra ve Türkiye de geçer. Bu Broken Sword serisinin Türkiye’de geçen ikinci oyunu olacak. Daha öncesinde de Angel of Death oyununda İstanbul’da Topkapı sarayına konuk olmuştuk.

“Broken Sword: The Serpent’s Curse” Video

“Broken Sword: The Serpent’s Curse” İndir Download Satın Al

“Broken Sword: The Serpent’s Curse” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com