Kategoriler
Yazılım

Hard Disk Nasıl Bölünür? – MiniTool Partition Wizard Free Edition İndir

Hard Disk Bölme Programı

MiniTool Partition Wizard Free Edition programını bilgisayarınıza indirerek Windows işletim sisteminin sizlere hard disk konusunda sunduğu imkanların daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Bilgisayarınızda bulunan sabit diskleri daha detaylı bir şekilde yönetebileceğiniz MiniTool Partition Wizard Free Edition programının arayüzü ve tasarımı da oldukça basit ve anlaşılır durumdadır. Sabit diskleri bölme işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapamıyorsunuz ancak yine de ücretsiz bir şekilde yapacağınız fazlasıyla işlem bulunmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

MiniTool Partition Wizard Free Edition programı ile ücretsiz bir şekilde yapacağınız işlemler; sabit disklere format atma işlemi, sabit diskler de bulunan bilgileri yedekleme ve kopyalama işlemi, sabit disk güvenliği için tarama yapma işlemi, sabit disk verilerini geriye getirebilme özelliği. Program içinde bulunan satın almaları gerçekleştirerek dilerseniz daha fazla özelliğinden yararlanabiliyorsunuz. MiniTool Partition Wizard Free Edition programı sizin istemediğiniz herhangi bir işlemi yapmıyor ve sizden sürekli onay istemektedir.

Hard Disk Nasıl Bölünür - MiniTool Partition Wizard Free Edition İndir

MiniTool Partition Wizard Free Edition programı MiniTool tarafından üretilen ve dosya boyutu 30.49 MB’dır. MiniTool Partition Wizard Free Edition programının maalesef Türkçe dild esteği yoktur. Ancak İngilizce dil desteğine sahiptir. MiniTool Partition Wizard Free Edition programını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli bilgisayarlarınız da MiniTool Partition Wizard Free Edition programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: MiniTool Partition Wizard Free Edition İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com