Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Akıllı Telefonlar İçin Sony Dock Kiti Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı Telefonlar Daha da Akıllı Olacak

CES 2014 teknoloji fuarında ürünlerini görücüye çıkaran markalardan birisi de Sony oldu. Tanıttığı Dock isimli cihazının özellikleri oldukça ilgi çekici. Sony Dock cihazı akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir cihaz olup bu akıllı telefonlara ekstra özellikler katacak.

Tasarımı ve Özellikleri Harika

Artık her gün araçları ilgilendiren teknoloji haberimiz var. Sony, akıllı telefonlar için geliştirdiği dock cihazını görücüye çıkardı. Fonksiyonel açıdan ve dizaynı bakımından oldukça göz dolduran bu cihaz, araç içi telefonkullanımı çok daha pratik bir hale getiriyor. Aracınızın elektronik sigorta sistemine bağlı olacak olan bu dock kiti, hem telefonunuzu şarj edecek, hem de pratik bir kullanım koşulu sağlayacak.

Sponsorlu Bağlantılar

sony dock kiti

Telefonunuzda bulunan müzikleri de araç içinde dinleyebilme olanağı sağlayan Sony’nin yeni ürünü, aynı zamanda başka araçlarla bağlantı kurabildiğiniz müddetçe diğer cihazların da medyasını oynatabilecek. Cihaz önümüzdeki Mayıs aylarında piyasaya sürülecek. Türkiye’ye geliş sürecini tahmin edemiyoruz. Raflara çıktığı anda fiyat etiketi ise 250 dolarcivarında olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com