Kategoriler
Galeri

CES 2014 – Sürücüsüz Otomobil BMW’den

Sürücüsüz Araçlar Sonunda Çıktı – BMW

CES 2014 teknoloji fuarı sadece akıllı telefon ve tabletlerin geleceğine yön vermedi. Aynı zamanda biraz geri planda kalsa da otomobil sektöründe de yenilikler görücüye çıktı. Bunlardan birisi de BMW’nin 2015 yılında piyasaya çıkaracağı sürücüsüz otomobiller.

2015 Yılında Geliyor

Las Vegas’ta düzenlenen CES 2014 etkinliği, bu senenin en flaş ürünlerini ön plana çıkarmaya devam ediyor. Teknolojinin yanısıra otomobiller de büyük ilgi gördü. BMW’nin 2015 senesinde pazara sunacağı sürücüsüz araç, sayılı ziyaretçiye test olarak sunuldu. Test aşamalarından geçen BMW’nin yeni sürücüsüz aracı, etkinliğe katılan tüm insanlardan geçer not aldı. Las Vegas’ta Las Vegas Speedway’in yol segmentinde gerçekleşen bu test sürüşünde seçilen kişiler yolcu koltuğuna oturtuldu. Sürücü koltuğu ise boş kaldı. Islak ve kuru pistte zorlu şartlarda sürücüsüz aracın kabiliyetini görenler oldukça memnun kaldılar.

Sponsorlu Bağlantılar

bmw sürücüsüz otomobil

Özellikle ıslak viraj bölümünde yoldan savrulan BMW’nin spin atarken kendini stabil bir şekilde tutması ve tekrar yola dönmesi önce teste katılanları heyecanlandırdı, sonra rahat bir nefes aldırdı. Yarış pistinin arka düzlüğünde çok süratlenen araba, viraj girişinde sürücü koltuğunda sanki profesyonel bir yarışçı varmışcasına yoluna devam etti. Adrenalinin üst seviyede olduğu etkinlikte araca duyulması gereken güven vurgulandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com