Kategoriler
Mobil

Çok Uygun Fiyatlı Tablet Bilgisayar – Xiaomi MiPad Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi’den Bu Kez Uygun Fiyatlı Tablet

Her alanda liderliğe oynayan Çin, tablet pazarına da girdi. Çinli şirket Xiaomi, uyguladığı strateji ile akıllı telefon pazarının alt üst etti. stratejisiyle şirketi, akıllı telefon pazarına girdikten sonra ürettiği üst seviye akıllı telefonları çok uygun fiyata satarak kısa zamanda piyasada ön plana çıktı. Şimdi bu strateji ile tablet pazarına da girdi ve ilk tableti MiPad’i resmen tanıttı. Xiaomi, bu tabletin Türkiye’de de satılacağını duyurdu.

MiPad Piyasayı Zorlayacak

Çinli firma, bugün Pekin’de özel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik esnasında firmanın en büyük bombası ise tablet modeli MiPad oldu. Oldukça etkileyici özelliklere sahip olan MiPad şimdiden “iPad katili” olarak anılmaya başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Xiaomi MiPad

 

Xiaomi MiPad Özellikleri

Xiaomi MiPad’de, 7.9-inç büyüklüğünde oldukça keskin(2048 x 1536 piksel) bir ekran yer alıyor. Öte yandan gücünü ise Tegra K1 platformundan alan cihaz, 4+1 çekirdekli 2.2GHz saat hızında çalışan bir çipsetle geliyor. Cihazın bu etkileyici çipsetine ise 192 çekirdekli Kepler mimarisi üzerinde şekillenen bir GPU ve 2GB RAM eşlik ediyor. 16 ve 64 GB dahili depolama seçenekleri sunan Xiaomi MiPad’in depolama alanı microSD yardımıyla 128 GB daha genişletilebiliyor. Ayrıca arkada 8-megapiksel Sony kamerasını barındıran cihaz, önde ise 5-megapiksel bir kamera bulunduruyor. 6700 mAh değerinde bir bataryaya sahip cihaz, 202.1 x 135.4 x 8.5 mm boyutlarında olup sadece 360 gram ağırlığında. 6 renk seçeneği ile piyasaya sunulacak olan MiPad’in 16GB Wi-Fi versiyonu 240 dolar satılacakken, 64GB Wi-Fi versiyonu da bulunmakta.

Xiaomi MiPad Fiyatı ve Satış Tarihi

Bütün bu özelliklere sahip Xiaomi MiPad tablet bilgisayar 270 dolara satılacak. Ne zaman satışa sunulacağı bilinmeyen cihazın, tablet pazarını domine eden iPad’leri bu pazarda zorlayabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com