Kategoriler
Mobil

Daha Uygun Fiyata Üstün Özellikli Akıllı Telefonlar

Aynı Özelliklere Sahip Daha Uygun Akıllı Telefonlar

Son yıllarda Avrupa ve Amerika’da yaşanan ve bundan ülkemizinde etkilendiği çok sayıda üst sınıf akıllı telefonlar var. Bütün bu üst seviye akıllı telefonların tabi ki fiyatları da el yakıyor. Özellikle ilk çıktıklarında. Peki bu üst seviye özelliklere sahip bu akıllı telefonlara bu kadar para vermek sorunda mıyız? Bütün dünyada mı fiyatlar bu kadar yüksek yoksa sadece ülkemizde mi?

Üst Seviye Akıllı Telefonlara Çok Para Ödüyoruz

Bu konuda ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcıları maalesef mağdurlar. Çünkü Asya’da isimlerini bile duymadığımız markalar aynı özelliklerde ürettikleri akıllı telefonları çok daha uygun fiyata satıyorlar. Bunlardan birisi de yakın zamanda tanıtılan ve özellikleri ile göz kamaştıran ve haberimizde sizlere duyurduğumuz OnePlus One akıllı telefon. İşte isimlerini bile duymadığımız ama özellikleri ile göz kamaştıran o akıllı telefonlar…

Sponsorlu Bağlantılar

OnePlus One Akıllı Telefon ve Özellikleri

OnePlus One akıllı telefon Asya

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan bu cihazda 5.5 inç büyüklüğünde ve 1080 x 1920 piksel çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 801 işlemci ve 3GB RAM gibi etkileyici özellikler bulunuyor. Bu etkileyici telefonun fiyatı ise 299 dolar.

IUNI U2 Akıllı Telefon ve Özellikleri

IUNI U2 Akıllı Telefon

Bu telefon adını Çin’den dışarıda pek duyuramasa da 290 dolarlık fiyatının yanında sunduğu üstün özelliklerle dikkat çekmeyi başarıyor. Cihazda Snapdragon 800 işlemci, 4.7-inç ekran, 16MP kamera, 2GB RAM gibi özellikler mevcut.

Vivo Xplay 3S Akıllı Telefon ve Özellikleri

Vivo Xplay 3S Akıllı Telefon

Çinli Vivo’nun telefonu Xplay 3S, 6-inçlik ekran(1440×2560 piksel), dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 3 GB RAM, 13 MP kamera gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihazın fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Sharp Aquos Xx 304SH Akıllı Telefon ve Özellikleri

Sharp Aquos Xx 304SH Akıllı Telefon

5.2-inç IGZO ekranla gelen cihaz, IP57 sertifikasına sahip. Bunun yanında cihazda Snapdragon 801 işlemci, 2GB RAM ve 13.1-megapiksel kamera yer alıyor. Fiyatı ise bilinmiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Nubia X6 Akıllı Telefon ve Özellikleri

Nubia X6 Akıllı Telefon

6.44 inç ekranlı bu dev telefon Snapdragon 801 işlemciden gücünü alıyor. Bu işlemciyi ise 3 GB RAM ile destekliyor. 13-megapiksel ana kamera ve 4250 mAh batarya ise cihazın diğer dikkat çeken özellikleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com