Kategoriler
Mobil

Uygun Fiyatlı Orta Sınıf LG Akıllı Telefonlar – LG L70 ve LG L40 Özellikleri ve Fiyatları

İki Akıllı Telefon Aynı Anda Avrupa Pazarında

Son zamanlarda en üst akıllı telefonların tanıtılması ve bu akıllı telefonların özellikleri insanları en uç noktalara götürmekte ve yeni çıkan orta sınıf akıllı telefonlardan haberdar olamamaktayız. Böyle bir zamanda size LG’nin orta sınıf iki adet akıllı telefonunu tanıtacağız. LG yakın zamanda orta snıf için iki adet akıllı telefonunu Avrupa piyasasına çıkardı.

LG L40 veLG L70 isimli bu modellerin özellikleri ile fiyatı kıyaslandığında ortaya uygun bir fiyat çıkıyor.  Bu iki akıllı telefon İtalya ve Almanya gibi ülkelerde şu an satışta. Diğer Avrupa ülkelerinde ise ilerleyen zamanlarda satışa çıkarılacaklar.

Sponsorlu Bağlantılar

LG L70 ve LG L40 Teknik Özellikleri

Android 4.4 KitKat işletim sistemini çalıştıran LG L70, 4.5 inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Bunun yanında 1.2GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon işlemciden gücünü alan cihaz, 1GB RAM, 4GB dahili depolama alanı, 5MP arka kamera, VGA ön kamera gibi özelliklere sahip.

LG L40 akıllı telefon özellikleri fiyatı
LG L40

LG L40 ise, 3.5 inç büyüklüğünde ve 320 x 480 piksel çözünürlüğünde ekran, çift çekirdekli işlemci, 512MB RAM, 4GB dahili depolama alanı, 3MP arka kamera gibi özellikler bulunduruyor.

LG L70 ve LG L40 Fiyatları

LG L70 akıllı telefon özellikleri fiyatı

Öte yandan LG L70 için o kadar da ucuz denilemez. Cihazın Avrupa’da 246 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkması beklenirken, LG L40’ın ise 122 dolar fiyata sahip olacağı belirtiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com