Kategoriler
İnceleme

Dünyanın En Büyük Televizyonu Satışa Çıktı – 110 İnch

110 İnçlik Televizyon

Şimdiye kadar en çok kaç ekran televizyon gördünüz yada duydunuz? Yada bir televizyon ne kadar büyük olursa sizi hayretler içerisinde bırakabilir? Şimdiye kadar duymadığınız ve görmediğiniz büyüklükteki televizyonu Samsung yaptı ve satışa çıkardı. Bu televizyon tam olarak 110 inç.

Dünyanın En Büyük TV’si Satışta

Samsung tarafından üretilen ve satışa çıkarılan televizyon hayret verici. Daha önce 85 inch’lik televizyon üretip satışa çıkaran Samsung kendisiyle yarışıyor adeta. Güney Kore menşeli Samsung, teknolojinin birçok alanında olduğu gibi televizyon sektöründe de varlığını gösteriyor. Bu yıl başlarında 85 inç büyüklüğündeki televizyonlarını tüketicilerin beğenisine sunan Samsung,IFA 2013’te görücüye çıkarmış olduğu dünyanın en büyük UHD televizyonunu da satışa sunacağını resmen açıkladı. Gelen yeni bilgilere göre, 85 inçlik üründe olduğu gibi 110 inçlik UHD televizyon da çerçeveli panel tasarımına sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

samsung 110 inch tv

Tam tamına 2.6 metre genişliğinde ve 1.8 metre yükseliğinde olmasından dolayı türünün en büyük örneği olarak nitelendirebileceğimiz ürün, nispeten 85 inç’lik kardeşinin barındırdığı tüm özelliklere sahip olacak. Büyükşirketler ve devlet kurumlarına yönelik geliştirilen devasa televizyonun fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Söz konusu ürün, ilk olarak Çin’de ve ilerleyen haftalarda da Orta Doğu ve bazı Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com