Kategoriler
Mobil

En Çok Satın Alınan Nokia Lumia Modeli

Lumia İle Büyük Başarı

Bilindiği gibi bir zamanların en büyük telefon üreticisi ve telefon satışı yapan firması Nokia batmaktan son anda kurtuldu. Nokia’nın batmasına engel olan etkenlerden birisi de Lumia modeli ile yakaladığı büyük satışlar. Yani Nokia’nın Lumia modelleri Nokia’yı batmaktan kurtaran en önemli etkenlerden birisi.

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Satılan Lumia Modeli

Bu Lumia modellerin içinde öyle bir model var ki bütün Lumia modelleri arasında en çok o satıldı. Nokia’nın ilk satışa sunduğu zamandan bu yana büyük ilgiyle karşılaşan ekonomik giriş seviyesi telefon modeli Lumia 520, an itibarıyla dünya çapında “en çok satan Lumia” telefonu olarak bildirildi.

Ayrıca Bakınız:

Nokia Lumia 520 Hakkında Herşey

Nokia Lumia 520 İnceleme

Ayrıca bu telefon yalnızca Lumia serisinde değil, Microsoft’un ürettiği akıllı telefonlar arasında da şimdiye kadar en fazla satılan model. Microsoft’un Worldwide Partner Conference’ında konuşan CEO Kevin Turner, şu an dünya çapında aktif olarak kullanılan 12 milyondan fazla Lumia 520 olduğunu bildirdi.

Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 520

Bu telefonlara T-Mobile’a özel olarak hazırlanan Lumia 521’ler de dahil. Uygun fiyatı ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeken Lumia 520, özellikle Çin ve Hindistan gibi gelişmeye açık pazarlarda büyük ilgi görmüştü ve görmeye de devam ediyor. 1 yılı aşkın süredir piyasada olan telefon, yeni modeller gelmesine rağmen bir süre daha kullanıcıların ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com