Kategoriler
Windows Phone

En Son Çıkan En İyi Windows Phone Uygulamaları

Windows Phone Uygulamaları Hızlı Artmakta

Windows Phone mobil işletim sistemi her ne kadar Android ve iOS işletim sistemlerinin gerisinde kalsa da hızlı kendisini geliştirmeye devam ediyor. En yeni Windows Phone işletim sistemli cihazlar için yayınlamış en iyi uygulamaları sizler için bir araya getirdik. Radyo dinleme uygulamasından anlık mesajlaşma programına kadar her kategori için ihtiyaç duyacağınız bütün uygulamalar var.

İhtiyaç Duyacağınız Her Türlü Uygulama

Her kategoriden sizlere sunacağımız uygulamalar tamda sizlerin ihtiyaç duyduğu türden uygulamalardır. İşte en son çıkan en iyi Windows Phone uygulamaları;

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone İçin TuneIn Radio

Mobil cihazlar için en büyük online radyo uygulamalarından birisi olan bu uygulama ile 100 binden fazla radyo istasyonu arasında gezinerek istediğiniz tarzda müzik dinleyebileceksiniz.

TuneIn Radio

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin CamScanner

Bu uygulama ise cihazınızı bir tarayıcıya çevirecek. Sizin bu konuda yapmanız gereken tek şey cihazınızın kamerasıyla fotoğraf çekmek ve gerisini bu uygulamaya bırakmak.

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin Microsoft SmartGlass

Microsoft’un bu özel uygulaması, kendi oyun konsolları olan Xbox One ve Xbox 360’ı Windows Phone’lu cihazınız üzerinden kontrol edebilmenizi sağlıyor.

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin Vine

Son dönemin en popüler uygulamaları arasında yer alan Vine, 6 saniyelik kısa videolar oluşturmanızı ve bunu arkadaşlarınıza paylaşmanızı sağlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin Hipstamatic Oggl

Hipstamatic firmasının geliştirdiği bu uygulama Windows Phone platformunun en özel fotoğraf uygulamalarından birisi.

Hipstamatic Oggl

İndirmek İçin Tıklayın.

Spotify

Mobil platformun önde gelen müzik uygulamalarından olan Spotify, o an istediğiniz müziği bulmanızı sağlıyor ve size tarzınıza göre şarkılar önerebiliyor.

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin 6snap

Snapchat uygulaması henüz Windows Phone’a gelmemiş olan ünlü uygulamalardan. Ancak bu üçüncü parti uygulaması ile Windows Phone üzerinden Snapchat keyfini çıkarabileceksiniz.

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin Ciel

Ünlü uygulamalar Instagram ve Foursquare’i bir araya getiren bu uygulama fotoğraflarınızı hava durumu, saat, mekan bilgileri ekleyerek paylaşmanıza olanak sağlıyor.

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin Metrotube

Windows Phone Store’a gelmeyen büyük uygulamalardan bir diğeri de YouTube. Ancak bu üçüncü parti uygulama platformdaki YouTube eksikliğini bir nebze de olsa gidermeyi başarıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirmek İçin Tıklayın.

Windows Phone İçin Weather Flow(1.99$)

Windows Phone’un en iyi hava durumu uygulamalarından olan bu uygulama ana ekranınızda size bulunduğunuz mekana göre güncel hava raporları sunuyor.

İndirmek İçin Tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com