Kategoriler
İnternet Özel

Facebook Kaydol Facebook Giriş Yap

Facebook Kaydol Facebook Giriş Yap

Bilindiği gibi dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi Facebook. Zira 1 milyardan fazla kullanıcısı var. Ama bu kullanıcı sayısı hergün artmakta. Çünkü 18 yaşını dolduran herkes kendisine yeni hesap açmakta. Hatta 18 yaşını doldurmayanların dahi Facebook hesabı var. Bazıları ise 2. hatta 3. Facebook hesabı açmakta. Peki Facebook kaydol veya Facebook giriş yap işlemleri nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Giriş Yapma

Facebook sosyal paylaşım platformuna hem bilgisayardan hemde akıllı telefon ve tabletlerden giriş yapabilirsiniz. Eğer akıllı telefon ve tabletlerden giriş yapmak istiyorsanız bunun için uygulaması da var. Bu uygulama bağlantıları aşağıdaki gibidir.

Eğer telefonunuz yavaş ise o zaman Facebook Lite uygulamasını yüklemenizi öneririz.

Ayrıca telefonunuzun rehberinde kayıtlı kişiler ile internet üzerinden hem sesli hemde görüntülü konuşmak ve mesajlaşmak için Facebook Messenger uygulaması da bulunmakta. Bu uygulamalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eğer telefonunuz yavaş ise yani donanımı düşük ise o zaman Facebook Lite uygulamasını yüklemenizi öneririz.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Hesap Açma (Facebook Kaydol ve Facebook Giriş Yap)

Facebook kaydol Facebook giriş yap
Facebook kaydol Facebook giriş yap

Facebook hesabı açmak için Facebook kaydol sayfası için tr-tr.facebook.com/r.php?locale=tr_TR adresine girin. (Adresi kopyalayıp URL’ye yapıştırın.)

Facebook’a kaydolurken sizden isim, soyisim, cep telefonu veya e-mail adresi, şifre, doğum tarihi ve cinsiyet bilgilerinizi belirlemenizi istiyorlar. Bu bilgileri kendinize göre yazın ve “Kaydol” botuna tıklayın. Hepsi bu kadar.

Facebook hesabı açtıktan sonra Facebook giriş yapmak için ise tr-tr.facebook.com/login adresine girin. (Adresi kopyalayıp URL’ye yapıştırın.)

“Facebook ile ilgili her türlü sorununuzu yorum bölümünden bizlere sorabilirsiniz. En kısa zamanda sorularınızı en doğru şekilde cevaplamaya çalışacağımızdan emin olun.”

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com