Kategoriler
Oyun

Far Cry Serisi Devam Ediyor – Far Cry 4 Resmi Olarak Duyuruldu

Resmi Olarak Duyuruldu

Seri haline gelen ve popüler oyunlar arasında kendine yer bulan Far Cry serisinin son oyunu Far Cry 4 resmi olarak duyuruldu. Oyunun her serisi farklı bir yerde geçiyordu. Hatırlarsanız en son çıkan oyun olan Far Cry 3, ıssız tropik bir adada geçiyordu. Şimdi ise mekan Himalaya Dağları seçilmiş. Oyunun yaratıcıları her ne kadar CryTek olsa da ünlü oyun yapımcısı Ubisoft tarafından seri haline dönüştürüldü. Far Cry 4 oyununun 2014 yılı bitmeden raflarda olacağı Ubisoft tarafından oyunseverlere duyuruldu.

Hikaye Himalaya Dağlarında Geçiyor?

Daha evvel de söylentileri bulunduğu üzere yapım, Himalaya Dağları’nda geçecek ve krallıkla yönetilen bir rejime karşı mücadele edeceğiz. Yapımcılar, 3 numaralı oyunun başarısının ardından bu kez kapsamı biraz daha artırmayı seçiyor. Kullanılabilir araçlar, vahşi doğa, düşmanlar ve hayvanlar, daha önce olmadığı kadar yoğun bir biçimde, egzotik öğelerle süslenmiş olarak karşımıza çıkacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Far Cry 4 geliyor

Piyasaya Çıkış Tarihi

Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Kiev tarafından ortaklaşa geliştirilen dev yapım, PC, PS3, PS4, X360 ve XONE platformları için 18 Kasım’da Amerika’da, 21 Kasım’da da İngiltere’de satışta olacak. Eğer oyunu ön sipariş verirseniz, Limited Edition sürümüne terfi edebilecek ve Far Cry 3 DLC’lerindeki Hulk karakterinin yer aldığı 3 tane tek kişilik senaryo modu görevine sahip olabileceksiniz. Ayrıca bu sürümde Hulk’un The Impaler isimli silahı da olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com