Kategoriler
iOS

Flappy Bird Benzeri Oyunu – Flappy Bird: New Season

Yeni Flappy Bird Oyunu

Flappy Bird oyunu bilindiği gibi çıkmasından kısa bir süre sonra popüler olmuş ve yapımcısını inanılmaz derecede zengn etmişti. Ama buna rağmen oyunun yapımcısı hayatını çok fazla etkilediği gerekçesiyle yani kişisel nedenlerden dolayı sonlandırmıştı ve herkesi şaşırtmıştı. Ama bu kez yeni sürümüyle yani Flappy Bird: New Season ile geri döndü.

Sponsorlu Bağlantılar

Flappy Bird Oyunu Yakında App Store ve Google Play’de

iOS ve Android platformlarında milyonları sinir hastası etmeyi başaran Flappy Bird oyunu, popüler olmasından çok kısa bir süre sonra uygulama mağazalarından sürpriz bir şekilde geliştirici tarafından kaldırılmıştı. Oyunun yapımcısı Dong Nguyen, Flappy Bird’ün insanları sinir etmesinden dolayı kaldırdığını açıklamış ve oyunu bir daha yayımlamayacağını açıklamıştı.

D. Nguyen bu açıklamalarından kısa bir süre sonra Flappy Bird’ün gelişmiş bir sürümünün yakında App Store ve Google Play Store’da yayımlayabileceğini Twitter üzerinden duyurmuştu.

Yeni Özellikler Eklenecek

Geliştirici merakla beklenen yeni Flappy Bird oyunu ile ilgili bugün yeni açıklamalarda bulundu. Geliştirici D. Nguyen, Flappy Bird’ün yeni sürümü tekli oyuncu modunun yanında çoklu oyuncu modunu da bulunacağını ve Ağustos ayında uygulama mağazalarındaki yerini alacağını dile getirdi. Bakalım çoklu oyuncu destekli yeni Flappy Bird oyunu ilk oyun kadar başarılı olabilecek mi?

Flappy Bird New Season

App Store’da Yeni Flappy Bird Oyunu Yayınlandı

Şuan için sadece iOS işletim sistemli cihazlar için App Store’da satışa çıkan oyunun Android için Google Play’de de yayınlanması beklenir. Dong Nguyen’in Flappy Bird: New Season isimli yeni oyunu, bir önceki Flappy Bird ile aynı oynanışa ve grafiklere sahip. Yeni oyunun dikkat çeken tek noktası yeni uygulama simgesi ve bildirim özelliği olmuş. Eğer Flappy Bird’ün ilk oyununu indirmekte geciktiyseniz, Flappy Bird: New Season’ı mutlaka denemelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Yalanlama Geldi

Bilindiği gibi Flappy Bird oyununun yapımcısı Dong Nguyen. App Store’daki yeni sürüm olan Flappy Bird: New Season oyununun yapımcısı olarak da Dong Nguyen geçiyor. Ama Dong Nguyen, Twitter hesabından bu oyunun kendisine ait olmadığı belirtti. Yani asıl Flappy Bird oyununun devamı olarak belirtilen oyun aslında bu oyunun onlarca benzerinden birisi.

NOT: OYUN MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com